آهو1235 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 عنوان بچه ها شیرخشک نان اچ آ و نان ای ار چه قیمت هست الان؟ 2564 بازدید | 25 پست کسی اینارو برای نوزادش میخره؟قیمت چنده 1402/12/24 | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 من پپتی میدادم ک ۱۴۸بود ب نوزادم نساخت جدیدا نان اچ ا میدم ک قیمتش ۵۱هست 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 الرژی و حساسیت اچ ا باید بدیرفلاکس ای ار باید بدی 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آهو1235 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 من پپتی میدادم ک ۱۴۸بود ب نوزادم نساخت جدیدا نان اچ ا میدم ک قیمتش ۵۱هست ممنون که جواب دادی. همین روزا خریدی نان اچ آ رو؟نان اچ آ یک؟ آخه بمن فروختن ۱۲۰ تومن نمیدونم رو چه حسابی
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 ممنون که جواب دادی. همین روزا خریدی نان اچ آ رو؟نان اچ آ یک؟ آخه بمن فروختن ۱۲۰ تومن نمیدونم رو چه ح ... خواهش میکنم اره عزیزم اچ ا ۱ من شنبه خریدم ۵۱کد ملی میخوان همه جا گفتی کد ملی نوزادتوب منم ی بار پپتی رو دادن ۱۸۰ولی جای دیگه دادن ۱۴۸نمیدونم چجوریه حالا من ب همسرم میگفتم مگه میشه شیر خشک ۵۱شاید کم کشیده ازتولی روشش همین قیمته 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 ممنون که جواب دادی. همین روزا خریدی نان اچ آ رو؟نان اچ آ یک؟ آخه بمن فروختن ۱۲۰ تومن نمیدونم رو چه ح ... گلم فقط ی سوالالبته دوست داشتی جواب بدهنوزاد شماهم الژی داره؟دکتر اینو تجویز کرده؟؟من پپتی داده بود ک اصلا ب نوزادم نیاخت همش قرمز میشد با خارش شدید دیگه دکتر تا بعد عید وقت نداشت منم رفتم داروخونه گفت نان اچ ا بدت بهش حالا دادن بهتره کمی 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آهو1235 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 گلم فقط ی سوال البته دوست داشتی جواب بده نوزاد شماهم الژی داره؟ دکتر اینو تجویز کرده؟؟ من پپتی د ... ببخشید بچم گریه میکرد جواب دیر دادم. آره زیرگلوش قرمز میشد شدید و یکم رفلاکس هم داره خیلی کم. دکتر داده. دستت دردنکنه جواب دادی. واقعا روش نوشته قیمت؟ برم ببینم
آهو1235 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 گلم فقط ی سوال البته دوست داشتی جواب بده نوزاد شماهم الژی داره؟ دکتر اینو تجویز کرده؟؟ من پپتی د ... نآن اچ آ خیلی شیر خوبیه . پسرم باهاش وزن هم داره میگیره. رنگ و روی بچه رو هم باز کرده . قرمزی زیرگلو بچم برطرف شده.
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 نآن اچ آ خیلی شیر خوبیه . پسرم باهاش وزن هم داره میگیره. رنگ و روی بچه رو هم باز کرده . قرمزی زیرگلو ... ممنون عزیزم اره ب بچه منم خداروشکر فعلا ساخته دعا کن توزوخدا خوب باشه بسازه فقط راستی ی خبر برات دارم امروز ک همسرم رفته بود بگیره قیمت جدید گرفته بود ۱۲۰با کارت ملی ازاد ۳۵۰هستشیکم کمیابه من ۴تا داشته ک همسرم خریده ❤️ 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 الهی نی نی شماهم خوب خوب میشه برا نی نی منم دعا کن ک الژیش برطرف بشه 😘 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 خیلی خوشحال شدم ک گفتی خوبه و ب بچته ات ساخته وزندهی داشته من نگران بودم وزندهی نداشته باشهولی تاپیکای سالهای پیشم سرچ کرده بودم راضی بودن اکثریت 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آهو1235 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 خیلی خوشحال شدم ک گفتی خوبه و ب بچته ات ساخته وزندهی داشته من نگران بودم وزندهی نداشته باشه ولی تاپ ... آره عزیزم وزن گیری دارع.همه میگن بچم تغییر کرده. راجع ب قیمتش یه داروخونه دیگه رفتیم ۷۵ خریدیم. اصلا معلوم نیس چی ب چیه مملکت. هرجا قیمت کم پیدا کردی چن تا بخر.انشالله ک بچت خوب میشه.
آهو1235 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 3412 خیلی خوشحال شدم ک گفتی خوبه و ب بچته ات ساخته وزندهی داشته من نگران بودم وزندهی نداشته باشه ولی تاپ ... من شربت نئوزینک هم میدم اشتهای بچم باز شده خوب میخوره.دکتر داده
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 آره عزیزم وزن گیری دارع.همه میگن بچم تغییر کرده. راجع ب قیمتش یه داروخونه دیگه رفتیم ۷۵ خریدیم. ... اره همسرم میگفت اتفاقا هر جا دیدم بخرمخوبه ساخته بهش فعلا دیگه قرمز و بی قرار نمیشه 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13772 من شربت نئوزینک هم میدم اشتهای بچم باز شده خوب میخوره.دکتر داده من فقط دکتر قطره اتوفلور داده همین روزی ۵قطره اگه این شربت خوبه من بخرم بدم 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱