2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پپتی میدادم ک ۱۴۸بود ب نوزادم نساخت  جدیدا نان اچ ا میدم ک قیمتش ۵۱هست

ممنون که جواب دادی. همین روزا خریدی نان اچ آ رو؟نان اچ آ یک؟ آخه بمن فروختن ۱۲۰ تومن نمیدونم رو چه حسابی 

ممنون که جواب دادی. همین روزا خریدی نان اچ آ رو؟نان اچ آ یک؟ آخه بمن فروختن ۱۲۰ تومن نمیدونم رو چه ح ...

خواهش میکنم 

اره عزیزم اچ ا ۱

من شنبه خریدم ۵۱

کد ملی میخوان همه جا گفتی کد ملی نوزادتو

ب منم ی بار پپتی رو دادن ۱۸۰ولی جای دیگه دادن ۱۴۸

نمیدونم چجوریه 

حالا من ب همسرم میگفتم مگه میشه شیر خشک ۵۱شاید کم کشیده ازت

ولی روشش همین قیمته

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
ممنون که جواب دادی. همین روزا خریدی نان اچ آ رو؟نان اچ آ یک؟ آخه بمن فروختن ۱۲۰ تومن نمیدونم رو چه ح ...

گلم فقط ی سوال

البته دوست داشتی جواب بده

نوزاد شماهم الژی داره؟

دکتر اینو تجویز کرده؟؟

من پپتی داده بود ک اصلا ب نوزادم نیاخت همش قرمز میشد با خارش شدید 

دیگه دکتر تا بعد عید وقت نداشت منم رفتم داروخونه گفت نان اچ ا بدت بهش حالا دادن بهتره کمی 

گلم فقط ی سوال البته دوست داشتی جواب بده نوزاد شماهم الژی داره؟ دکتر اینو تجویز کرده؟؟ من پپتی د ...

ببخشید بچم گریه میکرد جواب دیر دادم. آره زیرگلوش قرمز میشد شدید و یکم رفلاکس هم داره خیلی کم. دکتر داده. دستت دردنکنه جواب دادی.  واقعا روش نوشته قیمت؟ برم ببینم

گلم فقط ی سوال البته دوست داشتی جواب بده نوزاد شماهم الژی داره؟ دکتر اینو تجویز کرده؟؟ من پپتی د ...

نآن اچ آ خیلی شیر خوبیه . پسرم باهاش وزن هم داره میگیره. رنگ و روی بچه رو هم باز کرده . قرمزی زیرگلو بچم برطرف شده. 

نآن اچ آ خیلی شیر خوبیه . پسرم باهاش وزن هم داره میگیره. رنگ و روی بچه رو هم باز کرده . قرمزی زیرگلو ...

ممنون عزیزم اره ب بچه  منم خداروشکر فعلا ساخته دعا کن توزوخدا خوب باشه بسازه فقط 

راستی ی خبر برات دارم امروز ک همسرم رفته بود بگیره قیمت جدید گرفته بود ۱۲۰با کارت ملی 

ازاد ۳۵۰هستش

یکم کمیابه من ۴تا داشته ک همسرم خریده ❤️

خیلی خوشحال شدم ک گفتی خوبه و ب بچته ات ساخته وزندهی داشته من نگران بودم وزندهی نداشته باشه

ولی تاپیکای سالهای پیشم سرچ کرده بودم راضی بودن اکثریت

خیلی خوشحال شدم ک گفتی خوبه و ب بچته ات ساخته وزندهی داشته من نگران بودم وزندهی نداشته باشه ولی تاپ ...

آره عزیزم وزن گیری دارع.همه میگن بچم تغییر کرده. راجع ب قیمتش یه داروخونه دیگه رفتیم ۷۵ خریدیم.   اصلا معلوم نیس چی ب چیه مملکت. هرجا قیمت کم پیدا کردی چن تا بخر.انشالله ک بچت خوب میشه. 

خیلی خوشحال شدم ک گفتی خوبه و ب بچته ات ساخته وزندهی داشته من نگران بودم وزندهی نداشته باشه ولی تاپ ...

من شربت نئوزینک هم میدم اشتهای بچم باز شده خوب میخوره.دکتر داده

آره عزیزم وزن گیری دارع.همه میگن بچم تغییر کرده. راجع ب قیمتش یه داروخونه دیگه رفتیم ۷۵ خریدیم.  ...

اره همسرم میگفت اتفاقا هر جا دیدم بخرم

خوبه ساخته بهش فعلا دیگه قرمز و بی قرار نمیشه

من شربت نئوزینک هم میدم اشتهای بچم باز شده خوب میخوره.دکتر داده

من فقط دکتر قطره اتوفلور داده همین روزی ۵قطره اگه این شربت خوبه من بخرم بدم