2777
2789

خودم‌ به‌خاطر‌ اینکه‌ لاغربودم‌ پیش‌ خیلی‌ از‌ پزشکها‌ ومتخصصین‌ تغذیه‌ رفتم‌ ولی‌ فایده‌ نداشت‌.دوستم‌گفت‌من‌رفتم‌از‌ عطاری‌ عرق‌ یونجه‌ گرفتم‌ خوردم‌ چاق‌ شدم‌توهم‌ بیا‌امتحان‌کن‌.عرق‌ یونجه‌ تا‌یک‌ماه‌خوردم‌الان‌وزنم‌خوب‌شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم‌ به‌خاطر‌ اینکه‌ لاغربودم‌ پیش‌ خیلی‌ از‌ پزشکها‌ ومتخصصین‌ تغذیه‌ رفتم‌ ولی‌ فایده‌ نداشت‌.دوس ...

عرق یونجه من امتحان کردم انگار داشت معدم سوراخ میشد ول کردم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
عرق‌ یونجه‌.

سلام عزیزم با خوردن عرق یونجه شکم نمیاریم اون وقت ؟

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خودم‌ به‌خاطر‌ اینکه‌ لاغربودم‌ پیش‌ خیلی‌ از‌ پزشکها‌ ومتخصصین‌ تغذیه‌ رفتم‌ ولی‌ فایده‌ نداشت‌.دوس ...

من تنبلی تخمدان دارم هرچیز گیاهی میخورم هورمونام میریزه بهم 

قاعدگی رو نمیریزه بهم؟

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

من تنبلی تخمدان دارم هرچیز گیاهی میخورم هورمونام میریزه بهم  قاعدگی رو نمیریزه بهم؟

من کیست pcoدارم پریود هام نامنظمه دکتر گفته چیز خاصی نیست ولی نگرانم باردار نشم؟با این وجود باردار میشم یک سال و نیمه جلوگیری داریم چون عقدم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.