2777
2789
عنوان

انتخاب اسمی زیاد دوسش ندارم😑

277 بازدید | 46 پست

سلامممممم ظهرتون بخیر 

بچه ها ی راهنمایی ازتون می خوام بچم پسره و شوهری میگه اسمشو بزاریم یاشار ک ب داداش اولیش بیاد یزدان، ولی نمی‌دونم چرا هرکاری میکنم ب دلم نمیشینه اسمش وقتی صداش میکنم باهاش حرف میزنم اصلا انگار هیچ حس خوبی از اسمش نمی‌گیرم بنظرتون چیکار کنم؟!؟ از ی طرفم شوهرم اسم یاشارو دوست داره ولی من اسم منان رو دوست دارم ک شوهرم میگه اگه بزاریم منان و بزرگیش مسخرش میکنن بهش میگم مونا واقعا نمی‌دونم چیکااااااارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منان عالیه 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
حالا خیلیم به یزدان نیاد مهم نیست ببین کدوم اسم حس خوبی بهت میده

شوهرم گیر داده ب یاشار بهشم گفتم زیاد خوشم نمیاد ازین اسم ولی همش صداش می‌کنه یاشار اما ب دل من نمیشینه نمی‌دونم خیلی سخت گیر شدم

شوهرم میگه بزرگ بشه مسخرش میکنن بهش میگن مونا اون موقع بچه ناراحت میشه

ببین اگه کسی بخواد مسخره کنه هر اسمی بزاری مسخره میکنن 

مثلا یکی بچه  داشت جانان 

به جانان میگفتن جای نان🤦‍♀️

اسی نیکان هم قشنگه اگه بزاری

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁