2777
2789

یا طبیعی هست ک مثلا دراون حد شلوع نیست ؟بااینک کارش هم خلی خوبه .مثلا از ۱۰۰ درصد فقط ۳۰ درصد یا ۴۰ درصدمشتری داشته باشه.البته اینم بگم تمام خدمات انجام نمیده .تو ی شهر کوچیکی هم هست ک سالن های هست به قدمت ۲۰ سال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبلیغات میکنی ؟ نیرویی که مشتری داره خودش جذب کن  الانم ماشالاهمه جا پر آرایشگر دست زیاد شده&n ...

بنظرتون چیکارکنه تبلیعاتم میکنه البته تو گروهای زنانه همون شهر .بخدا دلم خیلی براش میسوزه خیلی زحمت میکشه چرا خدا بهش نگاه نمیکنه ...من باورم نمیخام بکنم ک خدا نمیخاد

بنظرتون چیکارکنه تبلیعاتم میکنه البته تو گروهای زنانه همون شهر .بخدا دلم خیلی براش میسوزه خیلی زحمت ...

اینستا نمونه کار بزاره  قیمت منصفانه  بعد مثلا تو مناسبتا تخفیف بده  کارشم خوب باشه مشتری مشتری میاره 

همینا به ذهنم میرسه ایشالا پیشرفت میکنه عجله نکن

درست میشه نگران نباش.شاید بدمسیره

بنظرتون یک سال طبیعیه دوستدارم نظر شمارو بدونم ...خیلی منصف خیلی هم زحمت میشکه اینو مشتری ها خودش هم میدونن خداش بالاسره

خب چ ربطی به خدا داره😂خداهم روزی رسونه سمت ما هرکی مغازه باز میکنه میزنه جلو در مغازش پر تردد میشه

خب یعنی میگم اگ واقعا خدا بخاد این چیزا چین ...حالا نعل اسب بگم جدیدبخره؟؟