2777
2789
عنوان

کیا مثل من خونه تکونی نکردن 🥱

366 بازدید | 17 پست

نمیدونم چمه هیچ انگیزه ای ندارم 

واقعا هم خونه نیاز به تمیز کاری اساسی داره وللللی دستم به کار نمیره ،هر سال این موقع تموم بودم نمیدونم از کجا شروع کنم اصلا حال ندارم شروع کنم یه حالت بلاتکلیفی دارم .

خرید عیدم که نداریم دلمون خوش باشه لااقل 

بعد افطارم کلا بدنم بیحال میشه نمیتونم کاری انجام بدم 

نیاز به انگیزه دارم لطفاا بگین چیکار کنم دوست دارم سال تحویل خونه تمیز هفت سینمم چیده باشم کنار شوهرم و پسرم 💚🙂❤️

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آشپزخونه رو کلاااا شستم هفته پیش فقط گردگیری های عمقی مونده اونم گذاشتم دو روز مونده به عید 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
چرا خرید ندارین

شوهرم کار درست و حسابی نداره حقوق ثابتی نداره که روش حساب کنیم این مقدار برا قسط و قرض کرایه خونه این مقدار برای خرید عید 

الان باید پول کرایه بدیم و قسط اینا واجبترن 

منم اینطوریم نمیدونم چرا توانایی کارکردن ندارم واقعا میخام کارکنم هااا ولی ازپامیوفتم نمیدونم دلیلش چیه قهوه خوب بگیر بخور انرژیت واسه کارکردن زیاد میشه درحین کارکردن یا اهنگ مورد علاقت با ویدیوهای سرگرم کننده یوتوب بذار ویدیوهایی ک داستان هستن خیلی باحالن مثلا من پرونده های جنایی گوش میدم یا ی چیز دیگ ک خیلی عالیه کتاب صورتی خودت باش دختر عصن تبدیلت میکنه به یه ادم دیگ حین کارگوش بده

من میگم بیاین همگی باهم استارت بزنیم با برنامه ریزی شروع کنیم هنوز دیرنیست 

منم اینطوریم نمیدونم چرا توانایی کارکردن ندارم واقعا میخام کارکنم هااا ولی ازپامیوفتم نمیدونم دلیلش ...

انشالله امروز شروع میکنیم ،،قهوه باید بگیرم، من هر چند روزی میرم سرکار اینم تاثیر داره خسته و بی انگیزه میام‌خونه میافتم 

منم وقتی قهوه میخورم حالم خوب میشه، قهوه آلتونسا دوسدارم، اکثر زنها فشارخونشون پایینه، و اگه طبع سردی داری مثل من گرمیجات بخور بزار انرژیت زیاد بشه. حالا من خونمون خیلی بهم ریخته هست باید هفته دو،سه روز هم خونه بابام باشم هیچ کمکی هم ندارم با بچه کوچیک، واقعا حس بدی دارم

منم وقتی قهوه میخورم حالم خوب میشه، قهوه آلتونسا دوسدارم، اکثر زنها فشارخونشون پایینه، و اگه طبع سرد ...

اره واقعا همه چی بر میگرده به‌خودمون باید شروع کنیم هر جور شده .از خونه تمیز کلی انرژی خوب میگیریم سال تحویل خونه کثیف باشه خیلی بده 

ولی قهوه رو منم باید بخورم