2777
2789

😪😪😪ی سینم خوب شده ولی اون یکی نوکش خون اومده و التهاب پیدا کرده بچه نمیتونه بگیره هی توش شیر جمع میشه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زمان شیر دادنش که میرسه غم عالم میاد تو دلم یعنی تا دو سال همینه اوضاع؟

نه بابا نهایت تا دو سه هفته اول اینجوریه ولی کرم رو بگیر

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

عزیزم یه کرم از داروخانه مربوط به شقاق سینه بگیر رود خوب میشه

دارم گلم از قبل زایمان میزدم اصلا انگار نه انگار

شیرم به نوکش میمالم تا میاد یکم خوب شه بچه بد میگیرتش دوباره خون میاد

کارایی که بهت میگم رو بکن نه زخم میشی نه توی وزن گیری و شیر خوردنش اختلال به وجود میاد 

اولا شیرت رو بدوش با سرنگ گوشه لپش خالی کن تا زمانی که بهبودی کااااامل اتفاق بیفته اصلا نگران نباش که بچه از سینه بیفته بچه هرگز سرنگ رو به سینه ترجیح نمی‌ده ولی شیشه چرا 

پماد آلفا بگیر سینه رو با آب گرم بشور خشک کن پماد طبق دستور بمال روش و یه کیسه فریزر بکش روش پماد آلفا رو بچه نمیتونه بخوره پس وقتی میخوای شیرت رو بدوشی باید کامل بشوری سینه رو 

وقتی سینه خوب شد کل هاله قهوه ای رو با دستت کوچیک می‌کنی و توی دهنش میذاری کل فضای دهنش رو باید بگیره هوا هم نباید بکشه اصلا اگه یه گوشه دهنش خالی باشه و هوا بره بیاد خلأ ایجاد نمیشه میبینه شیر نمیاد نوک سینه رو میگیره پس زخم میشی 

شیردهی نباید بیشتر از بیست دقیقه طول بکشه اگر از بیست دقیقه بیشتر زیر سینه ست یعنی بچه توی تایم مناسب سیر نمیشه و زیادی سینه توی دهنشه و این یعنی داره آب شیرت میخوره 

شیر از سه قسمت آب و پروتئین و چربی تشکیل شده قبل از شیردهی دو تا راه داری یا سینه رو بیست دقیقه ماساژ بده این سه تا فاز ترکیب بشن یا بدوش و آب اول شیر رو بریز بره یا فریز کن برای روز مبادا 

وقتی انقدر دوشیدی که دیدی  رنگش داره تیره تر و غلیظ تر میشه اون موقع سینه رو بذار دهنش 

سینه رو هم حتما یکی در میون بهش بده توی هر بار شیر دهی سینه رو عوض کن 

اگه به همه شون با دقت عمل کنی به هیچ وجه  سینه زخم نمیشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دارم گلم از قبل زایمان میزدم اصلا انگار نه انگار شیرم به نوکش میمالم تا میاد یکم خوب شه بچه بد میگی ...

نمی دونم پس ...من میزدم خوب میشد

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

من همونجوری شیر میدادم دیگه بی حس شده بود  

اوایلش خیلی اونجوریه تا دندون دربیاره کمی بهتر میشه و بعدش هی از میگیره ولی تا اون موقع عادت کردی

به این فکر کن چه حسناتی داره شیر دادن دیگه اذیت نمیشی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بعد یه مدت برات عادی میشه 

یعنی درده همیشه هست؟والا ندیدم برای کسی اینقدر زجر اور باشه

تو کوچه و خیابون مردم راحت سینشونو میندازن بیرون شیر میدن حالا من صدجور ادا و اصول داره شیر دادنم

یعنی درده همیشه هست؟والا ندیدم برای کسی اینقدر زجر اور باشه تو کوچه و خیابون مردم راحت سینشونو میند ...

نه عزیز من درد اصلا طبیعی نیست مگه میشه درد شقاق سینه رو آدم تحمل کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85