2777
2789

من خاستگار دارم..تو این ماه سه تا پشت هم ... ولی نمی‌دونم چرا جور نمیشه ازدواجم‌.... یا بهم میخوره یا خوشم نمیاد ..یا طرف خوب نیست ...خلاصه ک جور نمیشه 

کلا دوس دارم  ازدواج کنم ولی هر وقت هم میگن  برای جلو اومدن من حالم بد میشه استرس و گریه ک بگید نیان...نمی‌دونم چرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای بخت گشا عالیه واسه یکی ازخاهرام ک بختشو بسته بودن انجام داده بودیم و واسه دخترعموم ک میخاست ازدواج کنه ن هزینه زیادی داره ن چیزی خیلیم دعای خوبیه تاثیرشم عالیه دعای قرانی و حلالیم هست

چکار باید بکنیم چ دعاهایه

ببین ما ازی خانومی گرفتیم ینی واسمون انجام داد

من نمیدونم دعاهای دیگش چجورین فقط اونی ک واسمون نوشتن میدونم عالی بود

حالا تو دعاهای بخت گشایی ک تو این کتابای دعاهای قرانی هست هم بخون شاید اونام تاثیر داشت

البته خاهرم امتحان کرد همه رو واقعا اینایی ک باید خودت بخونی تاثیر چندانی نداره یا اینکه خیلیییی دیر ب نتیجه میرسی

ببین ما ازی خانومی گرفتیم ینی واسمون انجام داد من نمیدونم دعاهای دیگش چجورین فقط اونی ک واسمون نوشت ...

تلفنی انجام میدن؟ خدا خیرت بده اگه انجام میده برام بفرستش تا آیدی تلگراممو بزارم 

ولی تروقران راست باشه الکی نباشه من مردم از مجردی

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

تلفنی انجام میدن؟ خدا خیرت بده اگه انجام میده برام بفرستش تا آیدی تلگراممو بزارم  ولی تروقران ...

اینجا تعلیق میشم درخواست دوستی بده خصوصی پیام بده واست میفرستم 

ن بجان بچم ب جان عزیزم الکی نیست