2777
2789
عنوان

واقعا چه فکری با خودش میکرد

154 بازدید | 14 پست

من که جدا شدم یه واسطه به پدر نامزدم گفته بود برو دختر فلانی که دختر عمه من میشه رو بگیر  تازه عمم هم‌موافق میخواست دخترشو بده به نامزد ثابق من 

تازه یه مدت هم عمم و دخترش با ما سرسنگین بود جای که ما طلبکار باشیم‌اونا طلبکار بودن و فکر میکردن تقصیر ما هست که نیومدن جلو 

اما میدونید نامزد ثابقم چی کار کرد؟ ن تنها نرفت خاستگاری دختر عمم بلکه رفت خاستگاری دختر خالم 

خالم هم بهشون‌گفت نه اینم بگم

شاید براتون سوال بشه اینارو کجا می‌شناخت اقوام بود 😂

چرا چسبیده به فامیل شما؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیو رد کردم؟

نامزدت رو 😐منظورم علت جداییتون بود

💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚