۱۱۲ متره شمالی طبقه چهار از چهار شخصی ساز تک واحدی نوساز ۱۴۰۱ به شدت شیک و لاکچری تو محله متوسط
مورد دوم
۱۲۲ متره جنوبی طبقه هفتم برجه۱۲ طبقه هر طبقه ۴واحده سال ساخت ۹۰ ولی بازسازی شده به شیکی اولی نیست ولی خوبه تو محله بالاشهر
قیمت هر دو یکیه
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بالاشهر حداقل فرهنگ شهرنشینی داشته باشن ۲۰تابچه سالی نیارن بریزن توکوچه یاآپارتمان برای بازی😁😂🤣 ...
ببین اولی هم منطقه اش بد نیست جای خوبه فقط مرکز شهره