2777
2789
عنوان

بنظرتون فهمیده ؟

448 بازدید | 23 پست

من قبلا یکی بهم پیشنهاد داده بود بعد من ردش کردم 

حالا اینی که باهاشم بهم گفت به فلانی پیام بده( بخاطر درس) البته نمیدونس این آقا بهم پیشنهاد داده 

من گفتم میشه خودت بدی 

یه بار دیگع گقت بازم گقتم خودت بده 

پرسید چرا مگه چی شده که نمیخوای جوابشو ندادم در آخر هم خودش پیام داد  

باز دوباره مجبور شدم  به پسره پیام بدم  بهم گفت نیاز نیس خودم میدم بهش 

خب پیام میدادی عزیزم دلیل نمیشه چون پیشنهادشو رد کردی دیگه اصلا ب هم برنخورید‌یه چی بوده گذشته رفته.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تورخدا اینم بگین اسم پسر اوردنی بده؟؟ 

با خودش چه فکری میکنه ؟؟ 

مثلا بگی اره فلانی رو  میشناسم خیلی خوب ساز میزنه بعد همش از پسره تعریف کنی 

در آخر هم اسمشو همش بگی

خب پیام میدادی عزیزم دلیل نمیشه چون پیشنهادشو رد کردی دیگه اصلا ب هم برنخورید‌یه چی بوده گذشته رفته.

اخه با کشمکش فراوان جواب منفی دادم 

پسره قبول نمیکرد 

به زور راضیش کردم 

اینم بگم پسزه نمیدونه رل دارم گفتم با خودش فک میکنه بخاطر یه چیز دیگع پیام دادم

اخه با کشمکش فراوان جواب منفی دادم  پسره قبول نمیکرد  به زور راضیش کردم  اینم بگم ...

تو همون پیام اول مینوشتی که اگه میشه لطفا یه جاهایی از درسم رو کمکم کنید تا میدونست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خب بگو من دختر سنگینی هستم غیرتت قبول میکنه😂😂😂😂

اتفاقا خودش غیرتیه الانم شک کرده 

همش میپرسه و این که اون پسره رو خیلی قبول داره 😐😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

غیرتی بود نمیگفت بت به پسره پیام بده ادا در میارع .. بحثش نکش دیگ که شکش بیشتر نشه طبیعی برخورد کن

نه😂بحث فرق میکنخ من مسئول ارتباطات کانون هستم 

بهم گفت تو مسئولی به فلانی پیام بده ببین چطوریه وضعیت 

من گقتم خودت بده 

گفت چزا چی شده چرا همچین میکنی

تو همون پیام اول مینوشتی که اگه میشه لطفا یه جاهایی از درسم رو کمکم کنید تا میدونست

میدونی من مسئول ارتباطات کانون هستم 

قرار بود به این آقا پیام بدم بگم وضعیت چطوره 

نمیشد اولش اینطور بگم 

گند زدم فک کنم🤦🏼‍♀️