2777
2789

همسرم تو یه شرکتی کار میکنه که مال چند تا برادره و اینا همه خیلی خیلی بیش از حد تصور پولدار هستن. برادر کوچیکه یه مرد جا افتاده حدودای چهل ساله هست یه بار با همسر من درددل کرده بود گفته خوش به حالت که زود ازدواج کردی با عشق ازدواج کردی من نمیتونم ازدواج کنم چون مطمئن نیستم هیچ کسی منو بخاطر خودم بخواد.

خلاصه که آخرشم یه ازدواج سوری و الکی با دختر یه همکار پولدار جور کردن براش صرفا برای اینکه تا آخر عمرش مجرد نمونه ولی اصلا خونه نمیره به زنشم کاری نداره

کاری به پولدار بودنش ندارم قطعا خوشی هایی که اون داشته خیلیاشو ما تجربه نکردیم هرگز ولی در کل تجربه نکردن عشق خیلی تلخ و غم انگیزه. واقعا آرزو میکنم همه عشق و زندگی ساختن در کنار هم رو تجربه کنن

درست میگید گل واسه منم دعا کنید 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم عاشقش شدم و بخاطر خودش میخوامش

مخصوصا بخاطر خط دومش

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

اونم همین حس رو کامل متوجه میشه تو همون اولین برخوردش با هر دختری😁😁😁

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

لابد قیافه نداره ک بخاطر پولش انتخاب میکنن

بعدم یکیو بگیره تموم شه دیگه اون طرفم به نون نوایی برسه اینا خسیسن کسیکه تا 40 نتونسته انتخاب کنه مشکل از خودشه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

مرتیکه چه خوله که از ترس مالش جرأت نکرده یه بار عاشق بشه هر کی هم خواسته بیاد ریده به خودش

حالا بگو کجا میخوای ببری 

اون کسی که اسیر خودش کرده چه تحملی داره البته ناگفته هم نماند گشنه زیاد ریخته 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
لابد قیافه نداره ک بخاطر پولش انتخاب میکنن بعدم یکیو بگیره تموم شه دیگه اون طرفم به نون نوایی برسه ...

اتفاقا این برادر آخریه خوش قیافه هست و یه مقدار زیادی هم عیاشه. بقیه مذهبی طور هستن ولی همون مذهبیاشم یکیشون که رئیس اصلی همسرمه دو تا زن داره و انقدر پولداره که دخترا التماسش میکنن زن سومش بشن به نون و نوایی برسن

مرتیکه چه خوله که از ترس مالش جرأت نکرده یه بار عاشق بشه هر کی هم خواسته بیاد ریده به خودش حالا بگو ...

دیگه خیلی از زندگیش خبر ندارم ولی اینا آدمای عادی نیستن پول از یه حدی بیشتر میشه اطرافیان آدم خیلی تغییر میکنن