2777
2789
عنوان

چه کتک کاری شد

1245 بازدید | 77 پست

رفتم نون بگیرم دوتا خانوم سر نوبت بحث میکردن ، یکیشون مسن بود و چادری اون یکی دختر بود سنی نداشت ،این می‌گفت نوبت منه اون می‌گفت نوبت منه....دختره چنان گرفت خانومرو زد دلم کباب شد ،چادرش و کشید وسط خیابون یه چک زد صورت خانومه هرچی فحش زشت هم بود داد خانومه فقط دختررو هل میداد که نیاد سمتش ولی امان از دختره مگه ول میکرد انگار دلش پر بود داشت سر این پیرزن بیچاره خالی میکرد  ،دلم برا خانومه سوخت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌زدی دهن دختره رو ....🥺 چرا اینقدر دلم برای پیرزنه سوخت 

قانونم اینه به آدم بی دفاع ( سالمند بچه معلول) نباید ظلم کرد چون بادیگاردشون خداس 

از حقت بگذر ولی ظلم به اینا هرگززر

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
البته اشاره ای نکرده که نوبت کی بوده از کجا معلوم دختر سلیطه نخواسته بزنه تو نوبت 

به هم نوع خودت میگی سلیطه. نمیخوام بحث کنم چون توی بحث دینی و سیاسی کم میارین و من همش محدود میشم و کاربریامو از دست میدم، ولی دیگه مردم خودشون میدونن چی به چیه 😁

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧