2777
2789
عنوان

چقدر بارداری سخته اصلا باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 103 پست

به نظرم شیش ماه اول عالیه فقط اون سه ماه اخره که پدر درمیاره از ادم 😓

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش بحالت اخراشی داری خلاص میشی

آره دیگه به امید خدا احتمالا این هفته زایمان کنم چون آب دور جنین لب مرزه انشاالله از شما هم به خوبی وخوشی میگذره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پس چرا از الان زمین گیرم من

بابا دیگه یه کوچولو خواب الودگی و دردای پری که این حرفارو نداره بزار مث من به ماه نه برسی پاهات تیررررر بکشه بچه دست و پاشو بزنه به پهلوهات معده ات بیاد تو حلقت یه دیقه ام نتونی ...مبارک رو نگهداری و همش یه پات دستشویی و یه پات اتاق خواب باشه بعد شکایت کن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
آره دیگه به امید خدا احتمالا این هفته زایمان کنم چون آب دور جنین لب مرزه انشاالله از شما هم به خوبی ...

اش رشته بهت غبطه میخورم برو عشق کن که کمش مونده 😢

بابا دیگه یه کوچولو خواب الودگی و دردای پری که این حرفارو نداره بزار مث من به ماه نه برسی پاهات تیرر ...

اوه اوه پناه میبرم بخدا .. پس الان باس شکر گزاری هم کنم تازه

یاشاسین آذربایجان   
اش رشته بهت غبطه میخورم برو عشق کن که کمش مونده 😢

اخی عزیزم از توهم چیزی نمونده من سه شنبه سونو داپلر دادم آب دور بچه گفت لب مرزه رو ۹ بود شنبه میرم دکترم ببینم چی میگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من ۳ ماهه اقدامم ولی باردار نشدم شاید نشم وگرنه دکتر گفت مشکلی نداری

این حرفا چیه؟ سعی کن یه مامان قوی باشی

بعد از اینکه پریودت تموم شد یک شب درمیون یا دوشب در میان اقدام کن. حدود نیم ساعت هم بلند نشو. به تغذیه هم برس خیلی.میوه غذاهای سالم آب افکار مثبت پیاده روی هم عالیه

استرس سمه و باعث میشه لقاح شکل نگیره. از این دوران کنار همسرت لذت ببر و اینکه اگه اعتقاد داری یه سری آداب داره تو نت سرچ کن و انجام بده

اوه اوه پناه میبرم بخدا .. پس الان باس شکر گزاری هم کنم تازه

ارع قشنگم الان روزای خوبته من الان برای بلند شدنم صد سلام و صلوات میفرستم شبیه توپ قلقلی شدم از ترس یسری مساعل مهمونی نمیرم دیگه بازش نمیکنم خودت متوجه شو 😣😞