اخی عزیزم از توهم چیزی نمونده من سه شنبه سونو داپلر دادم آب دور بچه گفت لب مرزه رو ۹ بود شنبه میرم د ...
خیره انشالله دیگه کمش مونده این روزام به سلامتی انشالله تموم میشه طبیعی هستی یا سز؟
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اسی جان به خودت قوت قلب بده میگذره منم وضعیتم مثل شماست شایدم بدتر تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم ضعف دارم از غذا بدم میاد از هفته 7تا الان که 10 هفتم داره تموم میشه افتادم خونه مامانم جون حرف زدنم ندارم.
سلام عزیزم چطوری نه نرفتم دیروز رفتم پیاده روی امروز از صبح خیلی انقباض دارم یکمم زیر شکمم درد میگیر ...
سلام عزیزم ممنون خوبم نه درد ندارم من میترسم برم پیاده روی اگه برم خوبه ولی شنبه میرم دکترم احتمالا بخاطر آب دور بچه که داره کم میشه بستریم کنه ولی درد ندارم میترسم اذیت بشم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم ممنون خوبم نه درد ندارم من میترسم برم پیاده روی اگه برم خوبه ولی شنبه میرم دکترم احتمالا ...
انشاالله تو هم دردات شروع میشه من که خیلی نگرانم با اینکه دو تا زایمان داشتم همش میترسم که چی میخواد بشه من برای شما دعا میکنم که به سلامتی کوچولوتو بغل بگیری شما هم برای من دعا کن
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی