2777
2789
عنوان

چقدر بارداری سخته اصلا باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 103 پست
اخی عزیزم از توهم چیزی نمونده من سه شنبه سونو داپلر دادم آب دور بچه گفت لب مرزه رو ۹ بود شنبه میرم د ...

خیره انشالله دیگه کمش مونده این روزام به سلامتی انشالله تموم میشه طبیعی هستی یا سز؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
اوه اوه پناه میبرم بخدا .. پس الان باس شکر گزاری هم کنم تازه

مبارکه😘منم الان شرایط شمارو دارم به علاوه حالت تهوع. واقعا بعضی وقتا کلافه میشم و گریه میکنم از نظر روحی حساس شدم

ولی به همه ی سختی هایش بازم شیرینه😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی جان به خودت قوت قلب بده میگذره منم وضعیتم مثل شماست شایدم بدتر تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم ضعف دارم از غذا بدم میاد از هفته 7تا الان که 10 هفتم داره تموم میشه افتادم خونه مامانم جون حرف زدنم ندارم. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
خیره انشالله دیگه کمش مونده این روزام به سلامتی انشالله تموم میشه طبیعی هستی یا سز؟

ممنونم عزیزم به همچنین شما والا طبیعی هستم فعلا که 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم رفتی دکتر

سلام عزیزم چطوری نه نرفتم دیروز رفتم پیاده روی امروز از صبح خیلی انقباض دارم یکمم زیر شکمم درد میگیره و احساس فشار زیاد دارم زیر شکمم خودم میگم دیگه خدا بخواد امروز فرداست نمی‌خوام زود برم بیمارستان اگه تا شنبه بدنیا نیومد میرم پیش دکترم شما چطوری هنوز درد نداری

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
سلام عزیزم چطوری نه نرفتم دیروز رفتم پیاده روی امروز از صبح خیلی انقباض دارم یکمم زیر شکمم درد میگیر ...

سلام عزیزم ممنون خوبم نه درد ندارم من میترسم برم پیاده روی اگه برم خوبه ولی شنبه میرم دکترم احتمالا بخاطر آب دور بچه که داره کم میشه بستریم کنه ولی درد ندارم میترسم اذیت بشم 

سلام عزیزم ممنون خوبم نه درد ندارم من میترسم برم پیاده روی اگه برم خوبه ولی شنبه میرم دکترم احتمالا ...

انشاالله تو هم دردات شروع میشه من که خیلی نگرانم با اینکه دو تا زایمان داشتم همش میترسم که چی میخواد بشه من برای شما دعا میکنم که به سلامتی کوچولوتو بغل بگیری شما هم برای من دعا کن 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
این حرفا چیه؟ سعی کن یه مامان قوی باشی بعد از اینکه پریودت تموم شد یک شب درمیون یا دوشب در میان اقد ...

ممنون عزیز دلم

خدا برا خودت هر چی نیخوای بخواد

تنت سلامت دلت خوش کنار خونوادت شاد باشی همیشه و حاجت روا😘🌺💚

انشاالله تو هم دردات شروع میشه من که خیلی نگرانم با اینکه دو تا زایمان داشتم همش میترسم که چی میخواد ...

انشاالله عزیزم حتما 

ممنون عزیز دلم خدا برا خودت هر چی نیخوای بخواد تنت سلامت دلت خوش کنار خونوادت شاد باشی همیشه و حاج ...

مرسی مهربونم😍 من باردارم

از ته دلم برات دعا میکنم به زودی یه نی نی سالم و عالی و خوشگل خدا بهت ببخشه🌹♥️

شماهم برا سلامتی عاقبت بخیری و خوشگلی تو دلی من دعا کن😘

مرسی مهربونم😍 من باردارم از ته دلم برات دعا میکنم به زودی یه نی نی سالم و عالی و خوشگل خدا بهت ببخ ...

ممنونم عزیزمممم

سنگین بلند نکن سردیجاتم نخور

انشاالله بخیر و سلامتی بگذره و بغلش کنی

یه نی نی قشنگ و سالم و صالح با عمر طولانی باشه😘

منم همه ی اینارو داشتم الانم استراحت مطلقم پوکیدم بخدا

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️