2777
2789

یه خیری هست هرسال کمک میکنه من فقط بچه های نیازمند مدرسه رو شناسایی میکنم و اون کمک رو تقسیم میکنم ،امروز اسامی رو نشون دادم ب مدیر مدرسه گفتم اینا بنظرتون مستحق کمک هستن و کافین؟ یهو سرایدار از اونطرف اومد ک فلانی رو خط بزنین من میشناسمشون دوتا ماشین دارن وضعشون خوبع.ماهم خطش زدیم.رفتم سرکلاسشون دونفر از بچه هارو صدازدم گفتم بیاین دفتر( نگفتم برای چی)یهو همون دختره ک اسمشو خط زدیم گفت منم بیام؟ گفتم نه میگف نه منم باید بیام اومد بیرون گفتم تو مگه میدونی چکار دارم با اینا گفت اره میخواین ی چیزی بدین بهشون منم باید بیام گفتم نه برو کلاس.

برگشت رفت، بعد گفتیم گناه داره صداش زدیم نصف بقیه بچه ها پول گذاشتیم براش تو پاکت(مقدار بیشتری نداشتیم دیگ)دادیم بهش ب همشونم میگیم با بچه های دیگ درموردش حرف نزنین و ب کسی نگین.بعد رفت اومد گفت خانم ما وضعمون از فلانی خیلی بدتره چرا نصف اون بمن دادین گفتیم چکار ب اون داری دیگ ول نمیکرد ک خانم چرا بمن کمتر دادین 😑امشبم مدیرمون پیام داد گفت مادرش هی زنگ میزنه بمن من جواب ندادم.یه ذره عزت نفسم خوب چیزیه😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه بعضیا عادت کردن به گدایی زندگی میکنن با اینکه خونه و ماشینم چنتا چنتا دارن به چشم خودم دیدم اقاهه چنتا خونه و مغازه داره باز زن و بچشو میفرسته برن خونه مردم کار کنن 

کلا بعضیا عادتشونه گدایی زندگی کنن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
بنظرم مطمئن بشید ک واقعا وضعشون خوبه یا ن

میگفتن دوتا ماشین دارن نمیدونم والا .سرایدارمون میگف فامیلشونم با فامیل سرایدار یکیه مدیرمونم گفت اینا دارن منم شنیدم.بازم دادیمش ک.بیشتر میخاست

ببین کارش که جالب نیست اما شاید واقعا وضعشون خوب نباشه و همیشه به همینا کمک میشده اینام حساب باز کرد ...

مدیر گفت منم شنیدم دارن.قبلنم کمک نکردیم بهش اولین سالیع ک توی مدرسه ماست.

به نظر من آدرس خونشو از پروندش برداریم و برید ببینین کجا زندگی می‌کنه ، از در و همسایه پرس و جو کنید به یه بهانه ای ، شاید واقعا نیازمنده و شایدم نیست و دفعه بعد اصصصصصصلا یه قرونم ندید ، طفلک بچه رو چه جوری تربیتش کردن

به نظر من آدرس خونشو از پروندش برداریم و برید ببینین کجا زندگی می‌کنه ، از در و همسایه پرس و جو کنید ...

بچه ک‌نیس کلاس هفتمه باید انقدر رو دیگ غرور داشته باشه.

دیگ کمک ها تموم شد اما اگه بازم پیش اومد اره تحقیق میکنیم