2777
2789

سلام خانما...

بین زایمان طبیعی و سزارین موندم

چرا طبیعی؟

_چون احساس میکنم بدنم اون انعطاف پذیری رو درمقابل زایمان رو داره

_ورزشکار بودم حتی تا 2ماهگی ورزش میکردم مخصوصا ورزش های پایین تنه

_لاغر و قدبلند هستم با وزن تقربیا مناسب

_انگیزه ای ندارم فقط دوست ندارم زایمان اولم شکمم پاره بشه یعنی درواقع هیچکس دوست نداره..

_گاهی وقتا دارم خودمو به بیخیالی میزنم در مقابل دردی که قراره دوماهه دیگه تجربه کنم هم میترسم هم فکر میکنم میتونم

_با یک ماما خصوصی که صحبت کردم بهم انگیزه داد که گفت حس میکنه بدنم و خودم امادگی واسه زایمان طبیعی رو داریم و راحته برام...

_اطرافیانم خیلی بهم میگن (اما زیاد دوست ندارم که بهم فشار بیارن مخصوصا اطرافیان درجه یک اقوام همسرم)

و حالا بابت دوتا دلیل خیلی میترسم و دودلم

1گشادی واژن و تغییر شکلش

(اطلاعی ندارم که با ورزش اوکی میشه یا نه حتی)

2 اینکه وسط راه نتونم و متاسفانه منجر به سزارین بشه یا کلا نتونم دردشو تحمل کنم

میشه تجربتونو بگید لطفا؟ شماهم جای من بودید؟ چه انتخابی کردید در آخر؟

متاسفانه هنوز کلاس بارداری ثبت نام نکردم برای ورزش اما تاحدودی آشنا هستم و دو سه روزه خودم انجام میدم

من طبیعی بودم و بنظرم خدا وقتی این نوع زایمان تو وجود زن قرار داره قطعا خیلی ب نفعشه و دردشم زیاد و طولانی مدت نیست چند ساعت درد داری و بعد از زایمان یکم مراقبت میخاد بعدشم خوب خوب میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من چون خودمومیشناختم ‌ک اعصاب و تحمل درد کشیدنو ندارم و بنظرم علم پیشرفت کرده ک زندگیو راحت کنه برای ما و تجربه تلخ مادرم و آگاهی ب مشکلات بعد طبیعی و سزارین.... سزارینو انتخاب کردم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من انتخاب قطعیم سزارین بود که خدا رو شکر به بهترین شکل انجام شد. در مورد طبیعی نه تجربه دارم نه نظر. برای من گزینه خوبی نبود.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من طبیعی بودم در حد مرگ درد کشیدم چون هیچ ورزشی نمیکردم و بدنم اصلا امادگی طبیعی رو نداشت ولی خب الان میگم چه خوب که رفتم طبیعی دومی رو میرم سز اگه خدا بخواد شکمم یه بار باز میشه،از لحاظ گشادی واژن برای من ۶ ماه طول کشید تا دوباره مثل اولش شد نگران نباش

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

منم تجربه هر دو رو دارم ،اگر متخصص در روزهای آخر میگه مشکلی نداری حتما میتونی طبیعی بیاری خیلی سخت بود بعدی رو سزارین کن

تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش

من تجربه دوتا طبیعی رو دارم واژنم بله گشاد شده😅😅😅ولی اونقدری نیست که به مشکل بربخورم ولی اگه برگردم عقب شزارین میکنم چون خیلی سخته اینکه میگن بعدش زود طرپا میشی هم واسه من درست نبود من یک هفته کامل تو رخت خواب بودم بعد اونم مجبوری پاشدم چون کسی نبود از بچع نگهداری کنه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا مادرشوهرم امروز زنگ زده شماره یک ماما رو واسم فرستاده 

بعدم کلی حرف زده که اره طبیعی خوبه فلان 

سزارین نری ها 

من خیییییلی ناراحت شدم😔

چون این چیزی نیست که بخاد دیگران نظر بدن و دخالت بکنن بدن با بدن فرق میکنه 

نمیدومم چیکار کنم فکر کنم یک ماهه دیگهه برم سونو کاش از اونجا بهم میگفتن لگنت مناسب هست یا نه

مثلا مادرشوهرم امروز زنگ زده شماره یک ماما رو واسم فرستاده  بعدم کلی حرف زده که اره طبیعی خوبه ...

ب حرف بقیه گوش نکن

اونچیزی ک فک میکنی برات خوبه رو برو چون تو بهتر از هرکسی خودتو میشناسی

متاسفانه اطرافیان خاتم باردار متوجه نیستن چقدر ی کلمه اونا تاثیر میذاره رو اون خانم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مم سزارین بودم و تجربه طبیعی ندارم.

با اینکه همه میگن طبیعی بهتره.ولی بازم جرات طبیعی ندارم. 

مامانم ۳ تا زایمان طبیعی داشته . و وقتی زایمان منو دید.میگه طبیعی بهتره.

بازم بستگی به بدن خودت داره. ولی بعد سزارین تا یک ماهی هنوزراحت راه نمیری ...

ب حرف بقیه گوش نکن اونچیزی ک فک میکنی برات خوبه رو برو چون تو بهتر از هرکسی خودتو میشناسی متاسفانه ...

دقیقا 😔😔

از صبحه یه چشمم اشکه و بغض دارم چون واقعا تنهام 

همسرمم کنارم نیست اخرای بارداریم میاد 

و خیلی حس بدیه