2777
2789
عنوان

لکه سفید روی قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3137 بازدید | 37 پست
خیلی نامردی، میدونی چند روز منتظرت بودم، چقد اومدم تاپیکاتو نگا کردم تا بیای، چقد دعا کردم برا بچه ه ...

اخی الهی 

ممنوت ک برام دعا میکردی 

شرمنده بخدا من سایت دیگ نمیام گاهی گداری میام 

کل سایت شده بچه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی خوبه؟ دوقلو ها خوبن؟ از اون مشکل لعنتی خبری نیست انشالا، منم به خاطر اون مشکل که حتی اسمشم عذ ...

عزیزم چقدر سخت 

بارداری چندم بود؟

من بچه هام دخترن سونو ها فعلا سالم بوده 

جواب اون ازمایش لعنتی نیومده کروموزومی سالمن

وقتمم گذشت دیگ الان ۱۸ هفته ۶ روزم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
الان فقط دنبال امیدم تا این ترس لعنتی بره از جونم، اشک تو چشمام جمع شد، خیلی خوشحالم که بچه ها خوبن. ...

عزیزم منم ۳ سال ترسیدم باردار نشدم 

الانم ک شدم تا مرز مردن استرس میکشیدم تو سونوهاشون

فعلا جواب اون ژن نیومده 😭😭😭😭

عزیزم چقدر سخت  بارداری چندم بود؟ من بچه هام دخترن سونو ها فعلا سالم بوده  جواب اون ازم ...

من بچه اولم بود متاسفانه، با همسرمم کاملا غریبه ایم.اصلا نترس اگه مشکلی بود سونو نشون میداد انشالا که دختراتو صحیح و سالم بغل میگیری. برا من ۱۶هفته بهم گفتن ولی گفتن رفع میشه دیگه ۲۲ هفته صد درصدی شد

عزیزم منم ۳ سال ترسیدم باردار نشدم  الانم ک شدم تا مرز مردن استرس میکشیدم تو سونوهاشون فعلا ج ...

قشنگ میفهمم حست چیه. منم منتظرم ۶ ماه بگذره اقدام کنم ولی هر موقع یاد سونوگرافی مطب دکتر میفتم بدنم میلرزه. ولی میدونم به جز امتحان مجدد چاره ای ندارم. 

اگه اینجا نمیای میتونم شمارتو داشته باشم از حال بچه ها با خبر شم

ی قلم مریضه باید حدفش کنن😭😭😭همون ک قلبش لکه داشت 

ان تیشم۲.۴ بود از اولم نگرانش بودم

مشکلش دندی واکر بود؟ یا فقط بخاطر لکه قلبش؟

مشکلش دندی واکره ی ژن مشترک‌پیدا کردن گفتن ب پشکل بچه میخوره ما بچه اولو ازمایش ندادیم دیگ

حالا میگن ی قل اون‌ ژنو داره مریضه اون یکی ناقله و سالم 

حالا فردا باید ریداکت کنم گفت ممکنه کل بارداریو از دست بدی 

ولی چاره ای نداری