2777
2789

چقدر این تاپیک عجیب بود مادری که یک بچه یک ساله داره و نمیتونه ببینه پسر بزرگش داره داماد میشه و فک میکنه الان نمیتونه مادر شوهر بشه امادگی نداره!چون الان یک کودک یک ساله داره و حس و حال یک مادر جوان داره!!!و وقتشنیس که بخواد مادرشوهر بشه!!!!

واقعا عجیبن بعصیا ما بچه میاریم برای دل خودمون اما قرار نیس که اونا بشن عروسک خیمه شب بازی ما ،واقعا خیلی زشته که یک مادر تو سن۴۰سالگی بخوادزیبایی خودشویه رخ بکشه و خودشو با عروسش مقایسه کنه 

چرا بعضیا قبول نمیکنن که هر آدمی عقاید خودشو داره ،مادر محترم این پسر هرچیکه هست حاصل تربیت خودته،

از همه بدتر اون کاربر هایی که اومده بودن پز تحصیلات و توانایی های خودشونو داده بودن و حقو به این مادر داده یودن،و اتیش این خانم رو تند تر میکردن ،واقعا به این فک نمیکنید که اگر زندگی دوتا جوون بخاطر این رفتارا و تحریکای شما از هم بپاشه چی گیر شما میاد ؟؟

بعضیا خیلی منفورن چه اون مادرشوهری که نمیذاره پسرش درآسایش باشه چه اونایی که مسابقه کیازهمه بهتره راه انداخته بودن حالا انگار اون خانم میخواست بیاد از بینشون انتخاب کنه برا پسرش!!!!

.

پسر بزرگش چند ساله بود؟

یه ذره حق میدم

چون مادری که بچه زیر دو سال داره ، اصلا زندگیش دست خودش نیست

خوابش ، فکرش ، رفتارش ، گفتارش تحت شعاع بچه کوچیکه

و درست نمیتونه رو زندگیش تمرکز کنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم باید قبول کرد ک خیلی وقتا واقعا حق با پدر مادر هست...اداما تو جوونی ی تصمیماتی میگیرن و حرکتی انجام‌میدن ک واقعا نسنجیده و سطحی هست...و ما فکر‌میکنیم ک چون انتخاب خودشه باید همه جوره قبولش کزد....

پسرش بیست تومن حقوق داشت با ۱۴تومن هم ماهیانه از کار ازاد داره که میشه ۳۴تومن بعد میگفت شرایط عالی!حقوق ۳۴تومنی واقعا عالی نیس

پسری هم که خونه ماشین و مغازش رو باباش خریده واز خودش نیست هم پوئن مثبت حساب نمیشه

.
پسر بزرگش چند ساله بود؟ یه ذره حق میدم چون مادری که بچه زیر دو سال داره ، اصلا زندگیش دست خودش ...

خودش نزدیک ۵۰بود

پسر اول ۲۵

دومی ۱

و حس می کرد یه خانم بیست ساله اس چون بچه ی یه ساله داره،و اگه عروس بیاد کسر شأن میشه.

کاش بدونم چی تو مغز اینجور افراد می گذره

💔🖤

بحثش این چیزا نبود می‌گفت سطحش پایینه بهشون نمیخوره و دختره طرز حرف زدن بلد نبود 

خب حق داره همونجور ک ما توقع داریم کسی که میاد خاستگاریمون کامل باشه خانوادمون بپسنده اونم توقع داره عروس انتخاب کنه و راضی باشه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

اینم باید قبول کرد ک خیلی وقتا واقعا حق با پدر مادر هست...اداما تو جوونی ی تصمیماتی میگیرن و حرکتی ا ...

ببین عزیزم یک نفر که ۲۵سالشه دیگه میتونه برای خودش تصمیم بگیره چه اشتباه وه درست 

این خانم بیشتر نگاهش طبقاتی بود این خیلی زشته!!!!

دنبال یک عروسی بود که بخواد پز بده 

.
پسرش بیست تومن حقوق داشت با ۱۴تومن هم ماهیانه از کار ازاد داره که میشه ۳۴تومن بعد میگفت شرایط عالی!ح ...

بستگی داره کجا زندگی کنی....واقعا ۳۴ تومن کم نیس...شما مگه چقدر درآمد دارید ک این مقدار رو کم میبینید