2777
2789

اگر اتفاقی  بفهمید نامزد داداشتون زگیل تناسلی داره و سالها درگیرش چیکار می کنید؟ تو روخدا نگید به من چ ربطی داره زندگی خودشونه مطمئنم داداش من هم می گیره و داداشم داره با بقیه خانوادم زندگی می کنه ممکنه از صندلی حمام لباسشویی و وسایل دیگه به پدر مادر و خواهرای دیگم انتقال بده اصلا خودمون هیچ بعد ها برای بچه دار شدنشون هزار مشکل هست احتمال تبدیل به سرطان هست البته دور از جوونش ولی خیلی برا آینده داداشم ناراحتم داداشم می دونه اما اطلاعی در مورد این بیماری نداره خیلی ساده ی فکر نمی کنه چ عواقب بدی داره من هنوز به بقیه خانوادمون چیزی نگفتم دنبال یه راه حلم نمی دونید چقدر خوشحال بودم برای داداشم از طرفی دختر و خانواده اش مرتب عجله دارن برای عقد خواستم با دختره حرف بزنم بگم از چ نوعی داره خطر نامه یا نه اگر مشکل ساز خودش بکشه کنار ولی دلم نمیاد  توش موندم از طرفی میگم شاید داداشم گول زدن چون اولش هیچکس راضی نبود و مورد تایید ما نبود ولی چون دلش می خواست تن دادیم و دیگه راضی شده بودیم داداشم اهل واکسن زدن و این چیزا نیست خیلی تو دار و تند اصلا اجازه نمیده خودمونم راهنماییش کنیم یه دنده و لجباز  قشقرش به پا می کنه 

خانوادم برای نوه دار شدن پسر دار شدن خیلی زجر کشیدن و پدر مادرم آرزشونه داداشم بچه گیرش بیاد خوشبخت باشه تو روخدا بگید من با این مصیبت چ کنم به نظرتون با دختر حرف بزنم ؟یا به خانوادم بگم حداقل مراقب خودشون باشن ؟چیکار کنم اگرم کاری نکنم ممکن بعد ها بخاطر سکوتم سر زنش شم تو روخدا بگید من چ کنم برای خانوادم دلم می سوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا داداشت توضیح بده درمورد زگیل

داداشم همش در برابر ما حالت تهاجمی داره خیلی عقل بچه گانه ای داره خیلیییی اشتباهات داشته تو انتخاب همسر بارها دست رو دخترای ناجور گذاشت و به هیچ عنوان ب حرف ما گوش نداد تا خودش ظربه خورد این یکی هم مطمئنم اصلا گوش نمی ده و اینکه من این مسئله بزرگ و شخصیو فهمیدم شر می زاره و می پرسه از کجا فهمیدی 

از کجا فهمیدی

بخدا که من ناخواسته فهمیدم و هیچوقت قصد فضولی نداشتم تو زندگیشون کلی هم هوای دختره رو داشتم  با گوشی داداشم داشتم زنگ می زدم یهو پیام داد اومد رو صفحه دستم رفت دیدم داشت بهش می گفت این چیزا رو و کلی ناراحت بود و می گفت دیگه خسته شدم چند سال کلی خرج کردم و دوباره در آوردم😥و ....

اسی اون خانم خودش گفت بهتون؟ اگه خودش گفته باید همون لحظه راهنمایی میکردی

نه گلم اون دختر هیچوقت نمیاد به ما بگه اتفاقی پیام داداشم اومد رو صفحه و دیدم پیامشون خوندم 

اسی اون خانم خودش گفت بهتون؟ اگه خودش گفته باید همون لحظه راهنمایی میکردی

اگر می گفت الان اینقد درد تو دلم نبود ته توش در می آوردم می فهمیدم از نوع شدید خفیف چیه راهنماییش می کردم

نه گلم اون دختر هیچوقت نمیاد به ما بگه اتفاقی پیام داداشم اومد رو صفحه و دیدم پیامشون خوندم 

ای وای ...والله سخت شد نمی‌دونم چی بگم الآنم بری بگی بدداداشت عصبی میشه میگه چرا کنجکاوی کردی 

خوب میفهممت داداش خودمم همینه با اون توصیفی که کردین 

لااقل شما آمپول پیشگیری رو بزنین که از بابت خودتون خیالتون راحت شه

ای وای ...والله سخت شد نمی‌دونم چی بگم الآنم بری بگی بدداداشت عصبی میشه میگه چرا کنجکاوی کردی  ...

گلم آمپولش 3دوز کمیاب و حدود 15ملیون من خودم ایمن کنم بقیه چی مادر و پدرم و بقیه چی برا اونا خیلی نگرانم نمی دونم بهشون بگم یا نه