اگر اتفاقی بفهمید نامزد داداشتون زگیل تناسلی داره و سالها درگیرش چیکار می کنید؟ تو روخدا نگید به من چ ربطی داره زندگی خودشونه مطمئنم داداش من هم می گیره و داداشم داره با بقیه خانوادم زندگی می کنه ممکنه از صندلی حمام لباسشویی و وسایل دیگه به پدر مادر و خواهرای دیگم انتقال بده اصلا خودمون هیچ بعد ها برای بچه دار شدنشون هزار مشکل هست احتمال تبدیل به سرطان هست البته دور از جوونش ولی خیلی برا آینده داداشم ناراحتم داداشم می دونه اما اطلاعی در مورد این بیماری نداره خیلی ساده ی فکر نمی کنه چ عواقب بدی داره من هنوز به بقیه خانوادمون چیزی نگفتم دنبال یه راه حلم نمی دونید چقدر خوشحال بودم برای داداشم از طرفی دختر و خانواده اش مرتب عجله دارن برای عقد خواستم با دختره حرف بزنم بگم از چ نوعی داره خطر نامه یا نه اگر مشکل ساز خودش بکشه کنار ولی دلم نمیاد توش موندم از طرفی میگم شاید داداشم گول زدن چون اولش هیچکس راضی نبود و مورد تایید ما نبود ولی چون دلش می خواست تن دادیم و دیگه راضی شده بودیم داداشم اهل واکسن زدن و این چیزا نیست خیلی تو دار و تند اصلا اجازه نمیده خودمونم راهنماییش کنیم یه دنده و لجباز قشقرش به پا می کنه
خانوادم برای نوه دار شدن پسر دار شدن خیلی زجر کشیدن و پدر مادرم آرزشونه داداشم بچه گیرش بیاد خوشبخت باشه تو روخدا بگید من با این مصیبت چ کنم به نظرتون با دختر حرف بزنم ؟یا به خانوادم بگم حداقل مراقب خودشون باشن ؟چیکار کنم اگرم کاری نکنم ممکن بعد ها بخاطر سکوتم سر زنش شم تو روخدا بگید من چ کنم برای خانوادم دلم می سوزه