2777
2789
هندوانه دادم. پرتقال هم گاهی میاد میگیره یه کوچولو میخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم خدادخترشما رو هم حفظ کنه. پسرمن لاغره هاااا چوب خشک

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اب هویج و سیب هم بده. نه بابا تپل کجا بود. نشیمنگاهش میخ داره نمیتونه بشینه

چه کارایی بلده؟

من بسکویت مادر میدم موزله سده سیب زمینی کبابی و سرخ شده ابمیوه گلابی سیب زرده تخم مرغ سرلاک گاهی اوقات غذاشم سوپ کته کباب هرچی که خودمون بخوریم اگه بشه و بتونه بهش،میدم مثلا یه تیکه جوجه دستش میدم ابگوشت میخوره و...
از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
بچه ها پسرمن فقط سینه خیز وغلت میزنه میشینه و دست میگیره به وسایل وامیسته ولی چهاردست و پا بلد نیس
از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌