2777
2789

اول پی پی شو نگفت امروز جیششم نمیگه یه بار میگه ۳بار نمیگه انقدر نگرانم که نگو ..😔کسی بوده که بچش دوباره اینطور برگشت کرده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پسر منم یه مسافرت چند روزه که رفتیم و برگشتیم خونه دوباره برگشت به تنظیمات کارخونه 

دفعه دوم خیلی سخت بود تا دوباره یاد بگیره استرس و تغییر محیط روشون تاثیر داره

البته الان بزرگ شده

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

بله پسر منم یه مسافرت چند روزه که رفتیم و برگشتیم خونه دوباره برگشت به تنظیمات کارخونه  دفعه د ...

عزیزم مرسی که جواب میدی.میشه بگی چند وقت بعد برگشت؟آخه پسر من دوماه بود کامل می گفت .من شنیدم نهایت دوهفته بعد برمیگرده دیگه نه دوماه بعد

تغییر شرایط باعثش میشه

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
عزیزم مرسی که جواب میدی.میشه بگی چند وقت بعد برگشت؟آخه پسر من دوماه بود کامل می گفت .من شنیدم نهایت ...

نه دوست عزیز همه بچه ها که مثل هم نیستن دو هفته یا دوماه معنی نداره دفعه بعد من بیشتر از 3 ماه باهاش درگیر بودم خیلی سخت بود شاید بچه شما زودتر راه بیفته

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

چیکار کردین خوب شد؟نفهمیدین چرا برگشته؟🥺

هنوز خوب نشده

بچه ما به خاطر یه مریضی این طور شد

اسهال شدید داشت بعد دیگه ننیتونست تحمل کنه تو شلوارش خرابکاری میکرد چون مریض بود دلمون نمیومد دعواش کنیم

بعدم سرم زد اونم باعث شد جیش کنه به خاطر مقدار آب بالا

بعد اون دیگه به روی خودش نیاورد که قبلا اصلا دستشویی میرفته☹الانم اگه به زور بگم بیا بریم دستشویی با جیغ و گریه

♡~God knows the best

لابد از چیزی ترسید یا فیلم ترسناک تو گوشی یا تلویزیون دیده

یا بخاطر ترس و اضطراب کودکانه است

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕