مریمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 315 عنوان لاغری در ماه رمضان 94 بازدید | 6 پست میشه ۷ کیلو کم کنم تت ۲۴.۲۵ فروردین؟! •حُر💙🌱• برامدعا کنین:)💚 وزنفعلی:۷۸--هدف:۶۰-- هدفاول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰ 1402/12/23 | 22:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 315 باشرایط ماه رمضون •حُر💙🌱• برامدعا کنین:)💚 وزنفعلی:۷۸--هدف:۶۰-- هدفاول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47157 بله میشه اگه بامیه نخوری فرنی قند نخوری میشه غذا هم تو کاسه کوچیک بکش تو وعده زیاد بخور روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61434 هفت کیلو نه،من خیلی تو ماه رمضون مراعات کردم و ورزش کردم،۲ تا ۲/۵ کم کردم فقط برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مریمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 315 بله میشه اگه بامیه نخوری فرنی قند نخوری میشه غذا هم تو کاسه کوچیک بکش تو وعده زیاد بخور وزنم ۷۸ کیلوعه میخواستم روزه بگیرم شیرینی جات رو مصرف نکنم نهایت یه دونه بامیه در روز +30دقیقه دویدن امامیترسم عوارض داشته باشه •حُر💙🌱• برامدعا کنین:)💚 وزنفعلی:۷۸--هدف:۶۰-- هدفاول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 47157 وزنم ۷۸ کیلوعه میخواستم روزه بگیرم شیرینی جات رو مصرف نکنم نهایت یه دونه بامیه در روز +30دقیقه دویدن ... خودسر ولی اینکار رو نکن ،،، روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی
مریمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 315 هفت کیلو نه، من خیلی تو ماه رمضون مراعات کردم و ورزش کردم،۲ تا ۲/۵ کم کردم فقط البته برا هرکسی یه جوری متفاوته وزن کم کردن ولی خو همون ۴.۵ کیلوهم کاش بتونم خیلیه •حُر💙🌱• برامدعا کنین:)💚 وزنفعلی:۷۸--هدف:۶۰-- هدفاول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰