یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
فردا قبل از این که برگردین اوّل برید محضر ، قرارداد رو بنویسین بعد..و این که به عنوان عقد هبه نباید خونه رو به نامت بزنه.چون قابل رجوع هست و بعداً می تونه ازت پسش بگیره.
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
زندایی منی نکنه 🥴 البته اون یک خونه رو گرفت خونه دیگه رو میخواست😁😬
دایت داد؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ب سلامتی بخاطر اینکه خونه بنامت بزنه قهر کرده بودی؟
مرسی
نبابا داستان طولانیه من اصلا قصد اشتی نداشتم چهار ماهه خونه بابامم میخواستم طلاق بگیرم ولی کلی التماس و گریه زاری میکرد منم با کمک مشاورا راضی شدم ک بیام شرط و شروط بزارم فرصت بدم
البته کلا تو خانواده ما و اطرافیانمون مردا همون اول هرچی میخرن به نام خانمشون میخرن 🥴😂
تازه داییم دیرم کرده 😂البته من موافق این سبک زندگی نیستم ولی خب به من چه 🥴
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨