2777
2789
عنوان

اونایی ک درکم میکنن بیان فقط

200 بازدید | 10 پست

تا حالا شده از بی توجهی و کمبود محبت از سمت شوهرتون خسته باشین به فکر خیانت بهش بیفتین؟

من شدید احساس کمبود میکنم

انگار تا اون موقع جات خالی بود؛انگار دنیام همون جا که تو وایسادی بود!!❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی دارم خودمو کنترل میکنم 

😭😭 بدترین درد دنیاس دیگه پر شدم با هر اشتباهش هی با خودم میگم بذار منم تلافی کنم ولی نمیشه وجدانم اجازه نمیده بخداحسرت ی محبت کوچیکو دارم

😭😭 بدترین درد دنیاس دیگه پر شدم با هر اشتباهش هی با خودم میگم بذار منم تلافی کنم ولی نمیشه وجدانم ...

باز تو خوبی من اصلا شرایط خیانت ندارم خودمم اهلش نیستم خانواده درست حسابی ندارم طلاق بگیرم

من نامزدیم می‌خوام بهم بزنم 

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️

عزیزم برای درک کردن باید توی آبی شنا کنی که اون طرفو غرق کرده!! 

این یک چیز شخصیه و از روی شخصیت میاد ولی من یکی خیر 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
چند سال ازدواج کردی؟یعنی محبت کلامی نداره یا کلا احساس میکنی دوست نداره؟

هر دوش

دوساله