2777
2789

سلام دوستان.

من مدتیه یکی ازدندونام خیلی دردمیکردوهمش مسکن میخوردم اروم میشد.

ویه دندون عقلم بالاسمت راست پوسیده بودو،دوروزه جوری دردمیکردبامسکنم اروم نمیشد.

تااینکه باگریه پاشدم رفتم دندون پزشکی وگفتم بکشن.

انقدحالم بدبود.

خانم دکترمون یه دخترجوون بود😁🥰بشدت خوش اخلاق وخوش برخوردکه به ارومی کشیددندونمواصلامتوجه دردش نشدم.

من انقدگریه میکردم وهی میگفتم میترسم🤣🤣🤣

یهوتادیدم کشیدبااون حال بدناخوداگاه دست زدم براشون🤣😐

اول باارومی دوتابی حسی زدومنم ترسوگفتم نه هنوزدرددارم بازچنتایی زدکلابی حس شد.

یه دفعه ای کشیدسریع وهیچچچچ دردی حس نکردم.

خانومامواظب دندوناتون باشین واگه خدای نکرده دندون درددارین بریدبکشیدیادرستش کنیدوهیچچچچچچچچچ ترسی نداره.

وایی یاددرددندونم میوفتم حالم بدمیشه اون حالوبرادشمنمم نمیخوام😢

من دو سه ساله میترسم برم بکشم به من گفت جراحی داره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرض کن مریض رو صندلی با دهن خونی برات کف مرتب بزنه🤣

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

دو هفته پیش خواهر منم دندون عقل کشید اول گفت اوکیم اما اون باند استریل برداشت و بی حسی رفت دردا شروع شد و عصبی شد خواستم بگم که خونت گرمه هنوز 

ولی حق گفتی مواظب دندونا باشید برای بچه های کوچیک هم یکبار عکس opgبگیرید ممکنه دندونی که از نظر ما شیری هست دندون دائمی باشه بعدا به مشکل میخورن

زمان ثابت کرده همتونو...
فرض کن مریض رو صندلی با دهن خونی برات کف مرتب بزنه🤣

وایی ناخوداگاه بود.

اون لحظه جوری خوشحال شدم وقتی دیدم دندونوگذاشت کنار😂

بعداینکه میبینم دختراموفقن وبه جایی رسیدن خیلی خوشحال میشپممم🥰

وایی ناخوداگاه بود. اون لحظه جوری خوشحال شدم وقتی دیدم دندونوگذاشت کنار😂 بعداینکه میبینم دختراموف ...

منمم خیلی خوشحال میشم😍

تاپیکت روحیم رو عوض کرد مخصوصا اون صحنه دست زدن🤝

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
دو هفته پیش خواهر منم دندون عقل کشید اول گفت اوکیم اما اون باند استریل برداشت و بی حسی رفت دردا شروع ...

وایی نه دیگه😐😢

من چنددقیقه بعدش گازشوبرداشتم الانم اومدم جایی دردنگیره.

تازه فردام همراه بیمارم توبیمارستان🥲