2777
2789
عنوان

باردار ها بیاین

51 بازدید | 8 پست

من تازه سه روزه فهمیدم باردارم تیتر بتام هفتاد بود از دیروز ترشحاتم رگه های خونی داره توش طبیعیه؟دکتر گفت بعد عید بیا بنویسم برو سونو اون موقع هنوز این رگه های خون نبود

سلام،ممکنه طبیعی باشه ممکنه هم نباشه  نمبخوام نگرانت کنم برو دکتر،بعدم دکترت چجور گفته شنبه برو سونو چیزی نشون نمیده باید بتات بالا ۲۰۰۰ باشه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استراحت کن گلی جون. فعلا که کار دیگه نمیشه کرد

بعضی جاها نوشته طبیعیه سر بچه اولم همچین چیزی رو تجربه نکردم همسرمم اصرار داره بریم دکتر چون قلب تشکیل نشده بنظرم کار خاصی نمیشه کرد

دکتر گفت بعد عید برو سونو 

ها بخدا حاملگی مخمو پوک کرده 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بعضی جاها نوشته طبیعیه سر بچه اولم همچین چیزی رو تجربه نکردم همسرمم اصرار داره بریم دکتر چون قلب تشک ...

منم توی بارداری دوم لکه بینی و خونریزی داشتم ولی دکترم گفت تا قلب تشکیل نشه هیچی بهت نمی‌دم فقط استراحت کن که شکر خدا تشکیل شد 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕