2777
2789
عنوان

همسر دوستم بردن کمپ بیاید

201 بازدید | 20 پست

دوستان دوستم داره میخونه و تایپ میکنه جواب میده همسرش. و بردن یه مدت بیمارستان خصوصی برای اعتیاد ۲۲ روز موند ولی وسوسه شدید داره مرد خوبیه واقعا دوستم خیلی ناراحته الان رفته یه کمپ ببینه بره کمپ یه هفته 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته فایده ای نداره

کمپ حداقل دوماه باید باشن

بعدشم مرتب برن جلسات ان ای

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

خب !؟ بره کمپ بهتره تا بیمارستان . حدالامکانم ی کمپ معتبر ببرید 

حداقل تا ۳ ماه باید کمپ باشن تا تقریبا اون وسوسه از ذهنش دور بشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بعنوان کسی که چند سال توی این حوزه کار کرده میگم ،هر مدل ک ترک میکنه بعدش تا آخر عمرش جلسات naیا aa شرکت کنه ،روزی یک جلسه ،تضمین هس ک برگشت نمیکنه،خانمش هم میتونه در جلسات الانان و یا نالانان شرکت کنه،این جلسات رایگان و جهانی هست،توی نت درموردش سرچ کنه تا متوجه شه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
خب مگه کلاس نمیره؟ اینکه بخواد ۲۲ روز بمونه بعد دیگه هیجکاری نکنه خیلی،جرت و پرت  فامیل ما ده ...

نه تازه مرخص شده از بیمارستانه ولی وسوسه داشته 

نمیدونم عشق چه شکلیه چجوریه ولی مرسی که عاشق نشدم خدا😐🦋 عاشقم شدن زیااد تعریف نباشه البته اینو گفتم نگید زشتمااا😂 ولی واقعا دوستدارم یروز بفهمم عشق چجوریه !! چه مدلیه !! میکشه ادمو یا زنده نگه میداره ..🤷🏻‍♀️
خب !؟ بره کمپ بهتره تا بیمارستان . حدالامکانم ی کمپ معتبر ببرید . 

اره متاسفانه اون بد رفتاری تو کمپ برای یه سری معتادا واجبه

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍
خب !؟ بره کمپ بهتره تا بیمارستان . حدالامکانم ی کمپ معتبر ببرید   حداقل تا ۳ ماه باید کمپ ...

بیمارستان رفته تازه مرخص شده 

بعنوان کسی که چند سال توی این حوزه کار کرده میگم ،هر مدل ک ترک میکنه بعدش تا آخر عمرش جلسات naیا aa ...

تازه از بیمارستان مرخص شده ولی وسوسه شدید داره 

بیمارستان رفته تازه مرخص شده 

خب دیگ میگم ی کمپ معتبر ببرین ک چن ماه نگهش دارن . مواد لامصب خیلی قوی تر از نفس انسانه . مگ‌واقعا خودش ب تنگ اومده باشه بخاد با بنیه و اراده خودش ترکش کنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

خب دیگ میگم ی کمپ معتبر ببرین ک چن ماه نگهش دارن . مواد لامصب خیلی قوی تر از نفس انسانه . مگ‌واقعا خ ...

خودش خستس ولی یبار لغزش کرد ترسید 

تازه از بیمارستان مرخص شده ولی وسوسه شدید داره  

میتونه بره کلنیک ترک و قرص ب دو استفاده کنه،ضد مخدر و ضد وسوسه س ،کم‌کم با جلسه رفتن اونم بزاره کنار

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
خودش خستس ولی یبار لغزش کرد ترسید 

یه هفته فایده نداره باید لااقل یه ماه کمپ بموونه

میتونه بره کلنیک ترک و قرص ب دو استفاده کنه،ضد مخدر و ضد وسوسه س ،کم‌کم با جلسه رفتن اونم بزاره کنار

متادون میخورده