2777
2789
عنوان

دوراهی در طلاق

364 بازدید | 36 پست

سلام دوستان.تویه تاپیک میگم هرکی‌خوند نظرشوبهم بده تودوراهی بدی گیرکردم بین عقل ودلم..یه روزمیگم برم یه روزمیگم بمونم..

من وشوهرم چهارسال‌پیش دوست بودیم وازدواج کردیم اومدیم تهران من تبریزبودم.اوایل اجازه میدادبرم پیش خانوادم ده روزبمونم برگردم..

تواین چهارسال من عاشقانه دوسش داشتم تاهمین الان که دوسش دارم ولی خیلی دعواهارو پشت سرگذروندیم بخاطر بدمستی‌و بددهنی و هرازگاهی کتک من فرداش میبخشیدمش بامعذرت خواهیش. الانم کمترشده دست بزنش ولی شایدبازم پیش بیاد هرازگاهی الکل میخوره‌. 

تاهمین الان که چندباربرای قهررفتم خونه بابام راضی نشده طلاق بده منم با دلتنگی فراوان دوباره برگشتم خونم..

الان مساله ای که فکرم درگیره اینه که:من کیست داشتم دوماه پیش عمل کردم الان دکترا میگن باید باتخمک اهدایی ای وی اف کنیم(خودم تخمکم خیلی ضعیفه)شوهرمم بچه دوستداره میگه بچه دارشیم.

من ازیه طرف میترسم بعدبچه دارشدن حسی به بچه نداشته باشم وشوهرمم بعضی وقتااذیت میکنه منم مجبورم پاسوزبشم واینکه میگه دیگه نمیذارم بری پیش خانوادت یه هفته تنهابمونی میگه حتماخودم میبرم دوروزمیمونیم باخودم برمیگردی..منم این دلتنگی اذیتم میکنه یه عمرباید توغربت پاسوزبچه بشم و نتونم طلاق بگیرم..

الان خودش راضی به طلاق توافقی شده میگه اگه قصدت زندکی نیست قبل بچه برو بعدش اصلا طلاق نمیدم یاهم بچه رو بهت نمیدم..

به من گفته فکراتو بکن چندروز بعد عید میبره خونه بابام بعدشم کارای طلاقو شروع کنیم مهریه هم میگه چک مینویسم براهشت ماه بعد تقریبا ده تا سکه.

الان موندم بین دوراهی خیلی دوسش دارم شبا نگاش میکنم ازدلتنکی‌وفکربعدطلاق خفه میشم ولی عقلم میگه خودتو پاسوز نکن الان راضیه طلاق میده بعدا ازکجامعلوم چیا سرمون بیاد.. خودشم دوسم داره ناراحته شباخوابش نمیبره مونده بین عقل واحساس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ سخته

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چطور دوستت داره ولی میخواد طلاقت بده؟

وقتی کتکت میزنه چرا میخوای باهاش زندگی کنی ؟ 

با اینهمه مشکلات بچه میخوای چکار ؟ اونم با تخمک یکی دیگه ؟ میخوای یه عمر بنشینی بچه یکی دیگه را بزرگ کنی؟ و کتک بخوری؟؟

من بخاطر اعتقاداتم تحمل مصرف الکل و.. را ندارم 

خودمم تحمل دوری از خانواده را ندارم 

پس از ابتدا وارد این زندگی نمیشدم 

اما شما خودت تصمیم بگیر شاید بخاطر دوری از خانوادت بتونی تحمل کنی یا اینکه خانوادت بهت سر بزنند

ولی میتونی بقیه اخلاقشو تحمل کنی 

خیلی سخته از کسی که دوستش داری جدا بشی ولی اگه خانواده حامی داری جدایی هم راه حلیه

من بودم عمرا طلاق نمیگرفتم

تخمک اهدایی میگرفتم بعد ای وی اف میکردم بعد عاشقانه واسه‌ی کوچولوم مادری میکردم و برای همسرم زن خوبی میشدم

و باهاش دو روز میرفتم تبریز و با خودش برمیگشتم و سعی میکردم بدیهامو اصلاح کنم تا کار به کتک کاری نرسه و اینکه مطمئن باش بعد از بچه شوهرت سمت الکل نمیره چون تمام هم و غمش میشه بچتون اگه دختر بشه بچتون که نورعلی نور میشه مردا میمیرن واسه دخترشون

عزیزم دلتنگی و گریه رفع میشه اما عمری ک میسوزه نه 

طلاقتو بگیر و پولشم بگیر اون بگ واسه 8ماه اگر داشته باشه دادگاه ازش میگیره 

بااونم کاری راه بنداز و ان شاالله جفتت پیدا میشه 

زندگی و عشق ی طرفه نمیشه ها تهش شوختن و طلاق با بچه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من بودم عمرا طلاق نمیگرفتم تخمک اهدایی میگرفتم بعد ای وی اف میکردم بعد عاشقانه واسه‌ی کوچولوم مادری ...

شما خیلی خوش بینی ها چشم نخوری ی وقت 😐داره میگ کتکم میزده و... هزاران ادم دورم دیدم بعد 3تا بچم رفتن دنبال مواد و الکل و.. با هزارمکافاتم ترک میکنن منتشون سر خانوادشونه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بنظرم حتی اگه خواستی مجدد بر گردی به زندگیت فرصت بدی بهش اصلا نزار فعلا باردار بشی تا رفتاراش درست بشه پیش یه مشاور برو حتما بعد شوهرت ینی واسه نگهداشتنت تلاش نمیکنه؟ "اگه دو طرف واقعا همو دوست دارین باید تلاش کنین واسه بهتر شدن اگه اون کمکی نمیکنه دیگه نمیشه اسمشو گذاشت عشق

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شما خیلی خوش بینی ها چشم نخوری ی وقت 😐داره میگ کتکم میزده و... هزاران ادم دورم دیدم بعد 3تا بچم رفت ...

نه چشم نمیخورم اسپند دود میکنم واسه خودم شما نگران من نباش

بعدشم من نظر خودم رو به اسی گفتم و مخاطبم اسی بود شما نظر خودتو دادی من نظر خودمو پس درست نیست تو نظر دادن دیگران دخالت کنیم و اینم بدون همیشه استثناء وجود داره