2777
2789
عنوان

انقباض چطوریه،؟؟؟

77 بازدید | 9 پست

شکمم سفت میشه اما مثلا زود ول نمیکنه ۱۰دیقه اینا سفت میشه بعدش شل میشه

یبار دیشب شد یبارم الان اینا اگه انقباض باشه مدتش کم‌میشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کم میشه منم مثل تو بودم فرداش  انقباض  بیشتر شد ولی من نمیدونستم انقباضه  فکر میکردم  بچه خودشو داره سفت میکنه

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
نه بچه نیس حس‌میکنم‌چیکار کردی بیشتر شد؟؟

هیچ کاری نکردم خودش بیشتر شد پسرم ۳۶ هفته دنیا اومد 

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍
عه پس اینطور من ۳۹هفتمه نمیدونم دیگه چیکارا کنم دهانه رحمم بازشه ۲هفتس تو یه سانت گیرم

دمنوش گل گاو زبان بخور خیلی خوبه دوستم خورد فرداش زایمان کرد