2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشک واجبه اشکال نداره انا لیزر آیا واجبه؟

ب قصد لذت نمیریم لیزر که اپراتور با دیدن نواحی ما تحریک بشه..

این تمیزی و اراستگی هست.حالا کسی لیزر میکنه کسی میره اپیلاسیون

واقعا بعضی ها یه حرفایی میزنن که.یکیم اینجا ادعای مذهبی بودن داشت میگفت ژیلت میخرید از فروشنده اقا نخربد چون ممکنه شما رو توی ذهنش درحال شیو کردن ناحیه تناسلی تصور کنه تخریک بشه و حرامه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
ب قصد لذت نمیریم لیزر که اپراتور با دیدن نواحی ما تحریک بشه.. این تمیزی و اراستگی هست.حالا کسی لیزر ...

حکمش اینه که دیدن تناحیه تناسلی جز همسر و پزشک به قصد ضرورت حرامه..اما ژیلت از لحاظ عرفی شاید گفته جون از لحاظ احکام اینطور نگفته... ربطی به لذت نداره اینکه خانم چون بدنش شبیه هست دلیل نمیشه مجاز باشه و حالا نخواد لذت ببره یا اصلا ببره و ... به هرحال یسری احکام برای کسایی که براشون مهم نیست دیگه مهم نیست نمیشه بزور متوجه کرد چون دنبال دلیل از ناکجااباد هستن .