2777
2789
عنوان

مادرم اختلال روانی داره

3902 بازدید | 84 پست

بچه ها خواهش میکنم کمکم کنید

الان که دارم اینومینویسم ازشدت عصبانیت دستام میلرزه البته تپش قلبم دارم

مامانم دیوانم کرده.خودش اختلال پارانویید داره 

میخواد منم روانی کنه

هرروز صبح زنگ میزنه به من به شوهرم به خانوادش فحش میده و حرف میزنه.به زمین و زمان شک داره.همه حرفا و رفتارای دیگرانو برای خودش تفسیر میکنه.همش درحال ایراد گرفتن و بدگویی کردن از همه اطرافیانشه

هیچکس به دلش نیست.فقط خودشو قبول داره.

چندروزه براش دوده گرفتم.تمام دست وپام درد میکنه انقد کارکردم.دیشب شوهرم بهش عیدیشو پیشاپیش داد.شوهرم تو کارای دوده گرفتن کلی کمک کرده.

امروز زنگزده میگه شوهرت به من حسودی میکنه.

ازمادرشوهرت متنفرم.

ازخودتم بدم میاد.کاش من بمیرم ازدستم راحت شین و.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مادرت شبیه منه با این اوصاف که من مجردم و تو خونه هر روز منو عذاب میده  همیشه هم م ...

منم دوسش ندارم.از تهمتاش از فحشاش از غرزدناش خستم

نمیدونم چیکارکنم داره پیرم میکنه😭😭😭😭😭

چقدر مادرت شبیه منه با این اوصاف که من مجردم و تو خونه هر روز منو عذاب میده  همیشه هم م ...

میشه توخصوصی باهم حرف بزنیم؟من هیچکسو ندارم بتونم راجب این مشکلم باهاش درد دل کنم و اونم درکم کنه

اینا همه ویژگی های مادر منه یه روانی به تمام معنا که بچه هاش رو همیشه دشمنش میدید ونابودشون کرد اونا ...

کاش فقط یک روز طعم داشتن یه مادر سالم و شاد رو میچشیدم.

دیگه توان برام نمونده دم عیدی گند زده به تمام روحیم

یه جاری دارم عینهو مادر شماست دخترهاش هم کرده عین خودش نه تنها با ما که با خواهر برادر خودش هم قهره 

اگه مثلا دستت رو ببری بالا فوری هزار جور تفسیر عجیب غریب میکنن که اصلا به فکرت نمی رسه 

خدا رو شکر دورن و سالی یه بار میان اونم عید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان بعد از ۱۸ سال که از خونه اش فرار کردم همیشه برام دردسر درست میکنه همیشه از دستش اعصابم داغونه فقط وفقط توقع داره من حمالش باشم واون فحش بده ونفرین کنه وآبروم رو ببره

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...

به حرفاش توجه نکن.برای رضای خدا براش قدم بردار.و هر وقت هم که ناراحت میشی بگو خدایا برای رضای تو می‌گذرم.

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.