2777
2789
عنوان

واقعا بعضی کاربرا....

225 بازدید | 23 پست

واقعا بعضی کاربرای اینجا چقدر بی رحم و خودخواهن حاضرن ب خاطر تحسین شدن و چندتا لایک مسخره هرچرتی رو سرهم کنن بگن ک چندنفر مثل خودشون بخندن و باریک الله بگن بهشون دیشب گفتم من تو ماه رمضون و ماه محرم اهنگ گوش نمیکنم حتی اصلاحم نمیکنم و طلاهامم نمیندازم فقط جهت احترام ب ائمه هرکسی ب نوبه ی خودش حرمت نگهمیداره منم کار دیگه ای براشون نمیتونم بکنم اینجوری سرشون احترام میزارم و خودم راضیم چنان ریختن سرم و مسخرم کردن انگار عقل کلن هرچند ک برام مهم نبودو نیس فاقد اهمیت بود ولی گفتم حرف دلمو بزنم خانومیم ک ب من گفتی گردن شکسته اول اینکه شما برو ادب یاد بگیر بعد بیااینجا نظر بده دومن گردن شکسته خودتی و هفت جدت من نمیخاستم بی احترامی کنم خودت تنت میخاریدسومن ادم پیش خدا و ائمه گردن شکسته باشه بهترازاینه ک بیای اینجا خودتو مضحکه بقیه کنی چندتا ....شعر بگی بخاطر لایک زیادو همه بخندن بهت کسایی هم ک دیشب منو مسخره کردن وزخم زبون زدن واگذارشون میکنم ب خدا نفرین نمیکنم چون میگن نفرین برمیگرده ب خودت خدا خودش جوابتونو بده ک اینطور دل طرفو میشکنین بعدشم نظر من اصلانم خنده دار نبود منتها انقدر وقیح شدین که ائمه رو هم ب مسخره گرفتین متاسفم براتون خدا ب داد اطرافیانتون و اون بچه هایی ک قراره زیردست شما تربیت بشه برسه

لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم!ممنون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون تاپیکو ندیدم،آخه دیگه طلا ننداختن و اصلاح نکردن چه ربطی به احترام داره؟؟؟؟؟؟؟؟😐

دیگه هرکسی یجوره ماه رمضان ماه بندگی خداست و توبه واستغفار من منظورم ب خودم بود همه گارد گرفتن😐

ناراحت نباش عزیزم❤️❤️متاسفانه عده ای ادعای آزادی دارن که ذره ای به عقاید مخالف احترام نمیذارن

دقیقا خداخیرت بده درک میکنی عزیزم

عزیزم من نظر خودمو گفتم ب بقیه کاری ندارم ک😐

نظرات و عقاید شما محترمه 

بعضیا خودشونو خیلی دست بالا گرفتن 

اینجا مجازیه اصلا خودتو برای یه سری آدمای 

بی ارزش ناراحت نکن برای اون کاربر که ناراحتت کرد 

گزارش میزدی 

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌

من غیر از ماه محرم هم آهنگ معمولا گوش نمیدم مگه برم عروسی جایی 

به نظرم آدم به هر چیزی بیشتر گوش بده به همون انس میگیره

قبلا سختم بود قرآن گوش بدم ولی چند وقتی هست سعی میکنم صوت قرآن گوش بدم 

خدایا شکرت🩷

خب چون که حرفاتون واقعا منطقی نیست

حرمت نگه داشتن به این معنی نیست همیشه ی خدا تو غم و اندوه باشیم

یا به خودمون نرسیم

ببخشید ولی این حرمت نگه داشتن شما اصلأ قبول نیست به خودتون رحم نمیکنید به دیگران رحم کنید حرمت نگه داشتن به اینا نیست همین که همه ازت راضی باشن دعای خیر مردم پشتت باشه آزارت به کسی نرسه کافیه ائمه هم راضی هستن

من والا نمیتونم با پشم و سبیل حرمت نگه دارم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫