2777
2789
عنوان

ي غلطي كردم فقط بگيد چيكار كنم

173 بازدید | 11 پست

موهاي خودم خرمايي خيلي تيره هست اما مشكي نيست، مو مشكي خيلي دوست دارم بيشتر از بلوند اما چند روز پيشتصميم گرفتم موهاي خودم مشكي پركلاغي بزارم رفتم خريدم و گذاشتم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يعني   هرررچي   بهتون   بگم   كه   چقدر   زشت   شدم ...

ده دقيقه گذاشتم ولي مشكيه مشكي شده فقط توروخدا بهم بگيد چيكار كنم تا عيد بره با 

چي بشورم با چه شامپويي فقط بگيد چيكار كنم آبجيا خيلي ناراحتم 

يعني   هرررچي   بهتون   بگم   كه   چقدر   زشت   شدم ...

پوستت چه رنگی هست گلم

منم موهام خرمایی میخوام مشکی پرکلاغی کنم ولی مرددم فعلا 

شما یه رنگ روشن بزار از روش درست میشه یا تند تند موهارو بشورید تا بریزه رنگ یکم

کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
پوستت چه رنگی هست گلم منم موهام خرمایی میخوام مشکی پرکلاغی کنم ولی مرددم فعلا  شما یه رنگ روش ...

فداتشم گندمي تيره هست اما كرم پودر روشن استفاده ميكنم با ارايش خوبه ولي دركل مو خودم واقعا خيلييي بهتر بود

فداتشم گندمي تيره هست اما كرم پودر روشن استفاده ميكنم با ارايش خوبه ولي دركل مو خودم واقعا خيلييي به ...

فندقی بزار گلکم به رنگ پوست سبزه خیلی میاد

کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍