ahoebaba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 401 عنوان ي غلطي كردم فقط بگيد چيكار كنم 173 بازدید | 11 پست موهاي خودم خرمايي خيلي تيره هست اما مشكي نيست، مو مشكي خيلي دوست دارم بيشتر از بلوند اما چند روز پيشتصميم گرفتم موهاي خودم مشكي پركلاغي بزارم رفتم خريدم و گذاشتم.. 1402/12/23 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتفرنگیوحشی عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 367 خب کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29483 برو از همون آرایشگرت بپرس "من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"
ahoebaba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 401 يعني هرررچي بهتون بگم كه چقدر زشت شدم كمگفتم بهم اصلا نيومده، سن همرو مياره پايين حالا برعكس صورت منو زمخت و بدجور كرده كلا هم
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14825 برو از همون آرایشگرت بپرس آرایشگرش خودشه که ریده Baby , angels like you cannot fly to hell with me
ahoebaba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 401 يعني هرررچي بهتون بگم كه چقدر زشت شدم ... ده دقيقه گذاشتم ولي مشكيه مشكي شده فقط توروخدا بهم بگيد چيكار كنم تا عيد بره با چي بشورم با چه شامپويي فقط بگيد چيكار كنم آبجيا خيلي ناراحتم
توتفرنگیوحشی عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 367 يعني هرررچي بهتون بگم كه چقدر زشت شدم ... پوستت چه رنگی هست گلممنم موهام خرمایی میخوام مشکی پرکلاغی کنم ولی مرددم فعلا شما یه رنگ روشن بزار از روش درست میشه یا تند تند موهارو بشورید تا بریزه رنگ یکم کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29483 آرایشگرش خودشه که ریده خب الانم خودش درستش کنه مگ اولش از ما اومد پرسید "من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"
ahoebaba مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 401 پوستت چه رنگی هست گلم منم موهام خرمایی میخوام مشکی پرکلاغی کنم ولی مرددم فعلا شما یه رنگ روش ... فداتشم گندمي تيره هست اما كرم پودر روشن استفاده ميكنم با ارايش خوبه ولي دركل مو خودم واقعا خيلييي بهتر بود
توتفرنگیوحشی عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 367 فداتشم گندمي تيره هست اما كرم پودر روشن استفاده ميكنم با ارايش خوبه ولي دركل مو خودم واقعا خيلييي به ... فندقی بزار گلکم به رنگ پوست سبزه خیلی میاد کاربر سال ۹۸ "توتفرنگیعصبی " هستم تعلیق برای دفاع از واقعیت🤍لطفا بازخواستم نکنید من از روی عنوان تاپیک جواب کلی میدم حوصلم نمیکشه جزئیات رو بخونم🤍