من یه دحتر و پسر دارم که جفتشون امسال ب سن تکلیف رسیدن الان برای اینکه از چه کسی تقلید کنن مشکل داریم باید از اون مرجعی ک من و پدرش تقلید میکنیم اینا هم تابع ما باشن یا خودشون میتونن راحت انتحاب کنن
آره تا وقتی خودشون به اون حدی برسن که بتونن تحقیق کنن از مرجع تقلید شما تقلید کنن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته میگن باید بین علما اونی که اعلم هست انتخاب کنیم
من همون 9 یا 10 سالگیم مونده بودم من چجوری اعلم و بشناسم😅
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بین سیستانی و خامنه ای هی بحث دارن پسرم میگ اونیک اعلم تره باید انتخاب کنیم دخترم که خیلی بچه س با اینک ۹ سالشه میگه خامنه ای 😐 من موندم الان انتخاب درستی داشتن یا نه
اقای سیستانی رو میگن اعلم تره پس باید همونو انتخاب کنن
یکی از شرائطش اعلم بودنه
قدیم ترها 7 مجتهدو معرفی کرده بودن الان نمیدونم
ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری