2777
2789

رفقا من تو یه رابطه ای بودم حدود یکسال و نیم ک با طرفم یه رابطه تو چارچوب و بالغانه داشتیم ....خیلی خیلی هم منو دوس داشت و برام ارزش قائل بود 

در کل یه رابطه پر از حس خوب و آرامش داشتیم و طرفم خیلی با شخصیت و آقا بود...

ولی متاسفانه حدود دو ماه پیش اینا رابطمون کات شد 

بچه ها ولی این ادم همچنان خیلی درگیر منه...حالش اصلا خوب نیس کلی لاغر شده 

استوری های دلتنگی و غمگین میزاره و.‌‌...چند وقت پیش دیدم از همه جا منو آنبلاک کرد و آخرین بازدیدهاش بازه واسم حتی 

تو اینستا هم ریکوئست داد 

و خیلی یهویی دیشب پیام داد با اینکه تو جمع دوستاش بود 

و گفت میتونی حرف بزنی؟ منم خانوادم خونه بودن نمیشد بهش هم گفتم 

و در آخر گفتم فردا صب میتونم حرف بزنم 

ولی دیگ چیزی نگف 🫠

بنظرتون چشه؟ 

امیدی هس برگردیم ب هم ؟ 

اینم بگم هیچوقت پای شخص سومی بین مون باز نشد و حتی الان هردو تنها هستیم 

🩷🥂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیافه بدون آرایشتو دیده ترسیده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 از عشق یکی دیگه اونجوری شده به خودت نگیر تحفه ...

من که درحال حاضر نامزد دارم و این تاپیک مال خیلی وقت پیشه 

ولی گله کردم ازت پیش خدا چون من تو تاپیک شما فقط باهات شوخی کردم و با کمال بی شخصیتی جواب دادی 

منتظر باش که یه روز تو همین شرایط قرار بگیری :) 

وقی واست رخ داد یاد حرفم بیوفت

چون من با خدا رفیقم و هرکی بهم طعنه زده تو همون شرایط بلکه بدتر قرار گرفته 

کارما نصیبت :) ب خدا میسپارمت

🩷🥂
من که درحال حاضر نامزد دارم و این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی گله کردم ازت پیش خدا چون من تو تاپیک ش ...

من خودم با خدا رفیق که هیچی جون جونی هستیم خیلی هم حواسش به من هست بعدشم بسپار ب خدا من همین الانم توی همین موقعیت بودم ولی نسپردم به خدا چیز به این کوچیکی رو خودم میتونم من مثل تو نمیشم زودی زار زار گریه کنم من چند وقتیه که خودم میزنم تو دهن طرف آره نظر گذاشتم ک گذاشتم توام گذاشتی میخواستی تو ک شوخی کردی جنبه شوخی هم داشته باشی برو گله کن که چی خدای من همیشه اونقدر دوستم داشته که بدونم بزرگ تر از گله تو هست که بخواد دوباره منو تو ی موقعیت پوچ و ساده مثل این بزاره تازه اگرم بزاره من مثل الان میزنم تو دهن طرف هرچی به هرکی میخوایی بگو والا بیکار علاف

من خودم با خدا رفیق که هیچی جون جونی هستیم خیلی هم حواسش به من هست بعدشم بسپار ب خدا من همین الانم ت ...

تو اینجا بودی بدونی من زار زار گریه کردم یا نکردم ؟ 

همونطور که گفتم خدارو هزار مرتبه شکر زندگیم عالی پیش رفت و الان نامزدم اون روزا اصلا یادم نمیاد 

اینکه مشکلات دیگران رو چیز کوچیک و پوچی میدونی اصلا درست نیس 

خدا هم نخواد خودتو درگیر کارما کردی چون من خودمم یه روز تو شرایط تو بودم و دیگری رو مسخره کردم 

همون بلا بدترش سر خودم اومده 

اینجا همه برای درد و دل و گرفتن راهکار میان نه اینکه آدمایی امثال تو بخوان از حرفاشون سواستفاده کنن و مسخره بازی دربیارن 

کاش شعور اینو داشتین :) 

درضمن بیکار و علاف تویی که میشینی تاپیک های منو میخونی ببینی چی دستگیرت میشه 😂

در هرصورت من گفتم که وقتی این شرایط واست پیش اومد یاد دیروز بیوفتی

خدانگهدارت

🩷🥂
برو بابا تو علافی ک ۲۴ اینجا پلاسی خدا شفات نده حداقل مردم میخندن ک

مگه تو پولشو میدی عقده ای ؟ 😂😂 عین پیرزنا ک می‌نشستن سر کوچه سبزی پاک میکنن حرف میزنی 🤣🤣 پر از عقده و حسادتی خب حقم داری باید خودتو یجوری خالی کنی 🥺

برو عقده هاتو یجا دیگ خالی کن برات دعا میکنم خدا عقده هاتو شفا تا شرت از جامعه کم شه 🤣🤣

من چیزی واسه خندیدن ندارم ولی خداوکیلی از صب با دخترعمم داریم به حرفات میخندیم 

موجبات خنده رو فراهم کردی دمت گرم 

🩷🥂