آقا من خاب دیدم تو دانشگاه ی پسر خوشکل و قد بلند میخواد باهام اوکی شه ولی همونجا مامانم نقشه قتل داشت واسه مادربزرگم و انجامشم داد و من نتونستم با اون پسر برم سرقرار😐 خیلی پسر خوبی بود من روش کراشمممم چی میشد واقعیت بود😂
یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
ببخشید که خواب ادم دست خودش نیست شما میتونین هم زمان با حرفی نزدنتون کلاس های ورزشی هم برید قدتون بلند بشه تا با مشکل رو به رو نشید
حالا بذار تلاش خودشو بکنه دیدی که با یک خواب شما ضربه روحی خورد 😂😂