selenps مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1188 عنوان بالاخره حرفای دلمو به شوهرم گفتم 1190 بازدید | 46 پست دم عیده چند روز مونده ن مث بقیه ارایشگاهی رفتم ن لباس گرفتم ن هیچکاری کردم خسته شدم واقعا تازه عقد کردیم عروسی ک نگرفت گفتم پول نداره فداسرش بعدا فرمالیته میگیریم گفت بیا خونه بابام اینا تو ی اتاق سریع خونه میگیرم اومدم ولی نگرفت گفت ندارم حالا گفت هرکاری میکنم جور نمیشه الان فوقش خونه نگیره عید اینجا بمونیم ب دلایلی لباسامو خونه بابام نیوردم (بخاطره دعوا و اینا ) و کلا دوسه دست لباس خونگی و بیرونی دارم و هزاران باره تو این چند ماه پوشیدمش بعد من چطوری واقعا عید باز پیششون همینارو بپوشم؟؟؟موهامو خودم اومدم لایت بندازم خراب شد مشکی گرفتم روش رنگش رفت چند رنگ شد افتضاح شد برگشتم همشو بهش گفتم الان داره چیزا گوشیشو پاک میکنه بفروشه ولی من نمیخوام اینجوری فقط میخوام ب خودش بیاد🙂🫠خسته شدم نه خونه ن کار ن هیچی🥲ما با عشق و کلی بدبختی ازدواج کردیم همو واقعا خیلی دوست داریم اما حس میکنم خیلی بیخیالع مگ میشه اینجوری ؟ اصن خودش بهش بر نمیخوره ی قرون ته جیبش نیست؟ 1402/12/23 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوژنی_ژنرال؛ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 3097 اخی اون قسمت که گفتی میخواد گوشیشو بفروشه دلم سوخت..چرا نمیره سرکار؟ نـورزندگـیمنـی )
maedehhhs عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3318 ببین چقدر گرفتاره که بخاطر تو داره گوشیشو میفروشه اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
selenps مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1188 اخی اون قسمت که گفتی میخواد گوشیشو بفروشه دلم سوخت.. چرا نمیره سرکار؟ ماشینش خراب شده منتظریم از این شهر وا مونده بریم خونوادم دنبالشن تحدیدش میکنن الانم دم عیده کار نیست حدود ۶۰ تومن طلا دارم میگم بفروش میگه طلاها تورو دست نمیزنم
آوادجوجو عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 2954 عزیزم دوست داشتن نون اب نمشه ب ادم شماخیلی اشتباه کردین بعدم صوهرتو مجبور کن بره سرکار اینطوری ک نمیشه بس چیکار میکنه
selenps مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1188 وقتی اومد خواستگاریت شرایطش چطور بود کار داشت ، پول داشت هیچی نبود فقط عاشق هم بودیم اونموقع خونوادش پشتش بودن الان نیستن
اوژنی_ژنرال؛ عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 3097 ماشینش خراب شده منتظریم از این شهر وا مونده بریم خونوادم دنبالشن تحدیدش میکنن الانم دم ... نه طلاها رو نفروش.ولی بره سرکار درست میشه همه چی نگران نباش🥲 نـورزندگـیمنـی )
selenps مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1188 قبلا مگ سر کار بود؟🥺 باماشین کار میکرد ...بیشار خونوادش حامیش بودن
selenps مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 1188 ببین چقدر گرفتاره که بخاطر تو داره گوشیشو میفروشه دلم خیلی میسوزه واسش🥺🥺🥺
معصومه155 عضویت: 1393/07/18 تعداد پست: 9963 هیچی نبود فقط عاشق هم بودیم اونموقع خونوادش پشتش بودن الان نیستن اگه هیچی نداشت چرا بهش جواب بله رو دادی خانواده هم قرار نیست تا اخر عمر پشت پسرشون باشن
معصومه155 عضویت: 1393/07/18 تعداد پست: 9963 دلم خیلی میسوزه واسش🥺🥺🥺 هیچ وقت دلت برای کسی نسوزه الویت خودتی