2777
2789
عنوان

اه این چ وضعشه

243 بازدید | 16 پست

دختر اومد کلی روسری مشکی طلایی باز می‌کنه میگه بهم نمیاد نزدیک ده تا کار ی رنگ خوب تو ک بهت نمیاد مریضی مردم اذیت می‌کنی 

با زبون روزه خسته شدم بس باز کردم بستم 

همه هم دنبال ارزونی هستن 

حالا اشکال ندارن بخرن همون ارزون هم نمیخوره 

حاضره بره صد جا برگرده 

من ک حال حوصله گشتن ندارم اصلا 

همه فروشنده‌ها میرم اذیت میکنن تا ی چیز بخرن 

یکی دیگ اومد میگه اینو دوس دارم بیانه میزارم 

بعد نخواستم پولم پس بده میخواد بره همه جا چیزی گیرش نیومد 

بعد بیاد اینو ببره 

چ آدمایی پیدا میشن 

خدایی اذیت نکنید فروشنده‌ها 

با این وضعیت اقتصادی از برطرف چک بدهکاری از ی طرف رو مخ رفتن بعضیا 

از وقتی مغازه زدیم موهام سفید شد از استرس 

حالا اذیت کردن مشتری از ی طرف

نکنید بافروشندها این کارو 

حاالا نهایت دو سرمدل باز کن ن کلی جنس رو میز انبار کنی

البته من موافقم اذیت کردن دیگران نیستم، اما فروشنده روسری پنجاه هزاری رو بالای دویست تومن میفروشه، ع ...

ن عزیزم تو بازار نیسی نمی دونی چی ب چیه 

۵۰ تومن الان قیمت گونیه ن روسری بی خودی نظر ندید وقتی نمی دونی میخای عکس فاکتور بفرستم ببینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم تو بازار نیسی نمی دونی چی ب چیه  ۵۰ تومن الان قیمت گونیه ن روسری بی خودی نظر ندید وقتی ...

شما تکی نمی‌خرید، عمده می‌خرید. تو عمده فروشی ست جای ادویه از ده تا سی تومن، همون تو مغازه کلی روش میکشن! چطور نمی‌دونیم....

البته من موافقم اذیت کردن دیگران نیستم، اما فروشنده روسری پنجاه هزاری رو بالای دویست تومن میفروشه، ع ...

خب عزیزم طرف اجاره ی مغازه میده، مالیات عوارض و....، من مغازه دار نیستم، ولی میرم مغازه واقعا اگه بیشتر از دو سه تا باز کردم حتما میخرم، بعضیا واقعا اذیت میکن

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
شما تکی نمی‌خرید، عمده می‌خرید. تو عمده فروشی ست جای ادویه از ده تا سی تومن، همون تو مغازه کلی روش م ...

شما برای من. بخر براین قیمت من نقدی با شما حساب میکنم بله عمده میخرم 

گفتم عکس فاکتور بفرستم دیگه بهتر از این

شما تکی نمی‌خرید، عمده می‌خرید. تو عمده فروشی ست جای ادویه از ده تا سی تومن، همون تو مغازه کلی روش م ...

ی جوری مبکب انگار سود کلان داره ن عزیزم ما فقط ی پراید داریم مستجریم

خب عزیزم طرف اجاره ی مغازه میده، مالیات عوارض و....، من مغازه دار نیستم، ولی میرم مغازه واقعا اگه بی ...

شما فکر کن روی پونصد تا جنس دونه دونه قیمت گذاری کنی. کسی که ماهی چهل میلیون اجاره میده، بیست تومنم برای اب و برق میذاره، پول کارگر و مالیات اخر سال... حالا حساب کن چقدر روی این جنسا کشیده که تازه درآمد هنگفتیم میبره خونه!!! نه مثل یه کارمند دوازده میلیون، بالای سی تومن درامد دارن. 

اره خب بعضی ها رومخن

باید یه چیزی به‌دلمون بشینه بخریم دیگه

همین جوری نمیشه بخریم ک

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

واقعا بعضی مشتریا خیلی اعصاب خورد کنن.دیروز یکی اومده مغازه تو اوج شلوغی که دیگه واقعا اشکمون داشت از سردرگمی در میومد یه سرویس هفت سینو نشون داده گفته اینو میخوام.براش آوردم گفته نه این زدگی داره رنگشو دوست ندارم یکی دیگه بیار.بااینکه هیچ زدگی نداشت واقعا.گفتم باشه رفتم از انبار یکی دیگه آوردم براش باز کردم نگاه کنه من که سرم پایین بوده حواسم نبوده بدون اینکه بگه از خریدش منصرف شده گذاشته رفته میگم آخه بی انصاف میبینی که دارم اینارو باز میکنم حداقل بگو نمیخوای ماهم اینجا آدمیم خسته میشیم بخدا

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
پس اگه خوبه شماهم ی مغازه بزن میلیارد شی

شما احتمال میدم فقط فروشنده باشی و مغازه مال خودتون نباشه یا جنسا شراکتی باشه. 

نه عزیزم، دور از جون شما ..این لقمه ها خیلی خوردن نداره، مگر فرد با انصافی از راه درست فروشندگی کنه.