2777
2789
😂😂😂تواقدام بودم شوهرم بچه میخواست سه ماه جلوگیری نداشتم

دوتا داری؟ سومیه؟

ماشالا به شوهرت😂😂چندسالشونه بچه هات 

منم دوماه اقدام باردار نشدم یعنی طبیعیه؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای ننه بمیرم من علاعم ندارم فقط دل کمر درد پریودی دارم ترشح امکانش هس سقط بشع

انشالله که به سلامتی به دنیا بیاد هفته چندمی

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
دل درد کمر درد همش میگفتم خوب میشم ولی نشدم لکه بینی و بعدشم خونریزی

دل درد و کمر درد من داشتم خیلی شدید 

به حدی که زیر دلم رو می گرفتم و جیغ می زدم بی اختیار

ولی بعد ماه اول درست شد 

لکه هم در حد سه تا قطره توی موعد ماه دوم داشتم 

ولی لخته خیلی داشتم 

شوهرم بهم آب نشاسته داد خوب شدم 

البته اگه چیزی وارد معدم شده باشه چون همش رو بالا آوردم 

دل درد و کمر درد من داشتم خیلی شدید  به حدی که زیر دلم رو می گرفتم و جیغ می زدم بی اختیار ولی ...

سقط کردی شماهم من چون خونریزیم زیاد شد دیگه

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
دوتا داری؟ سومیه؟ ماشالا به شوهرت😂😂چندسالشونه بچه هات  منم دوماه اقدام باردار نشدم یعنی طبی ...

بله عزیزم .

دخترم نه و نیم سالشه پسرم دوماه دیگه هشت ساله میشه.

شمااولیه یابچه داری؟

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

بله عزیزم . دخترم نه و نیم سالشه پسرم دوماه دیگه هشت ساله میشه. شمااولیه یابچه داری؟

ای جانم عزیزدلم خدا نگهدارشون باشه الهی

من ندارم بچه خدا نداده هنوز بهم🥲

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹