2777
2789
عنوان

وای خدا من نمیدونستم که زنا فقط یکبار درماه شانس بارداری دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 82 پست
تخمک گذاری همیشه ۱۴ روز بعد از روز اول پریود اتفاق میوفته مثلاً من امروز ۲۳ اسفند پریود شدم ۱۴ روز ب ...

منم تو روز ۱۴ ک دیروز باشه سونو دادم دکتر گفت تخمک ازاد شده اصلا ابن یعنی جی یعنی نیمتونم اقدام کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو روز ۱۴ ک دیروز باشه سونو دادم دکتر گفت تخمک ازاد شده اصلا ابن یعنی جی یعنی نیمتونم اقدام کنم؟

وا چند سالته اینقدر اطلاعاتت کمه؟ تخمک وقتی آزاد بشه باید با اسپرم قاطی بشه که بچه به‌وجود بیاد دیگه

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
عزیزم اقدام کن ان شالله خدا به دلت نگاه کنه و حتما نتیجه بگیری

خب تخمک ک دیگه ازاد شده اونم از دوروز پیش اصلا معلوم هست بگیره یا ن ؟سوال دیگم اینه باید قبل ازاد سازی تخمک ادم رابطه داشته باشه؟؟ک تا تخمک ازاد شد بگیره

عزیزم میشه جواب من بدی چند ماه بخاطر کم توجهی و راهنمایی نشدن درست توسط دکترا نتونستم اقدام کنم چون ...

سلام خیلی استرس جنسیت نداشته باش، بسپاربه خدا، اونچه که صلاحت بشه

دوم، بعدپریود، یک شب درمیان اقدام، بعدش هم بلندتشو، بمون تاچندساعت 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
خب الان تکلیف چیه برا حاملکی باید قبل ازاد سازی تخمک اقدام کنیم یا بعدش ...

اون تخمک یه تایمی داره وقتی رها میشه اگر اسپرم نباشه با خونریزی دفع میشه باید زمان تخم گزاریتو بدونی اون تایم احتمال بارداری زیاده

خب تخمک ک دیگه ازاد شده اونم از دوروز پیش اصلا معلوم هست بگیره یا ن ؟سوال دیگم اینه باید قبل ازاد سا ...

عزیز شما اقدام کنید اسپرم چند روز زنده میمونه به محض ازاد سازی تخمک حتما میگیره

سلام خیلی استرس جنسیت نداشته باش، بسپاربه خدا، اونچه که صلاحت بشه دوم، بعدپریود، یک شب درمیان اقدام ...

خب تاروز تخمک گذاری ک زنده نمیمونن اسپرم ها .باید وقتی اقدام کنم ک نزدیک تخمک گذاری باشه.

عزیز شما اقدام کنید اسپرم چند روز زنده میمونه به محض ازاد سازی تخمک حتما میگیره

ی سوالی ذهنم مثل خوره میخوره .سوالم اینکه .ازاونجایی ک میگن اسپرم وای زودمیمیره ولی سرعتش بیشتر ایکس هست اگه ادم بعد اینک تخمکش ازاد شد اقدام ب نزدیکی کنه بهتر نیست؟؟

خب تاروز تخمک گذاری ک زنده نمیمونن اسپرم ها .باید وقتی اقدام کنم ک نزدیک تخمک گذاری باشه.

روزدقیق تخمک گذاریت میدونی؟

زمان اقدام معمولا چون رحم آماده میشه پریودی عقب وجلو میشه

برای همین به خاطراطمینان خاطر، یک شب درمیان بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

با خوندن عنوان و متن تاپیک فکرکردم کم سن و مجردی اما با نوشته های بعدش دوتا شاخ درآوردم از این همه اطلاعات پایین

یه برنامه  مثل لونا نصب کن اونجا اطلاعات و وارد کن روزهای احتمالی تخمک گذاری روزهایی که شانس باروری بالاتر هست و نشون میده، البته که از رو علائم هم میشه حدود روز تخمک گذاری و تشخیص داد. 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫