تو اینترنت خوندم ک نوشته بود تخک فقط ۲۴ ساعت قابل باروری هست بعدش میسوزه ...اینطور اونایی ک نمیدونن کی تخمکشون ازاد شده ک هرماه بد ن بچه میمیونن این حقققت داره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اقدام کن ان شالله خدا به دلت نگاه کنه و حتما نتیجه بگیری
خب تخمک ک دیگه ازاد شده اونم از دوروز پیش اصلا معلوم هست بگیره یا ن ؟سوال دیگم اینه باید قبل ازاد سازی تخمک ادم رابطه داشته باشه؟؟ک تا تخمک ازاد شد بگیره
عزیز شما اقدام کنید اسپرم چند روز زنده میمونه به محض ازاد سازی تخمک حتما میگیره
ی سوالی ذهنم مثل خوره میخوره .سوالم اینکه .ازاونجایی ک میگن اسپرم وای زودمیمیره ولی سرعتش بیشتر ایکس هست اگه ادم بعد اینک تخمکش ازاد شد اقدام ب نزدیکی کنه بهتر نیست؟؟
با خوندن عنوان و متن تاپیک فکرکردم کم سن و مجردی اما با نوشته های بعدش دوتا شاخ درآوردم از این همه اطلاعات پایین
یه برنامه مثل لونا نصب کن اونجا اطلاعات و وارد کن روزهای احتمالی تخمک گذاری روزهایی که شانس باروری بالاتر هست و نشون میده، البته که از رو علائم هم میشه حدود روز تخمک گذاری و تشخیص داد.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫