2777
2789

منم لایک کن

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راضیم مهندسی مالی خوندم همسرم مدیریت مالی

مهندسی مالی چیه؟ 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
دارو اینده داره ولی بشدت اشباعه پزشکی علاقه نداشته باشی بخونی عمومی میمونی که بشدت بی ارزشه دندون ...

چی براخودت میبافی ومیری

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

چی براخودت میبافی ومیری

نبافتم فامیلمون هست منم چیزایی که دیدم و میگم😂

علاقه مهمه نه رشته خاله من از علوم ازمایشگاهی رسید به مسئول واکسیناسیون وزارت بهداشت

بعد دختر عموی مامانم پزشکی قبول شد علاقه نداشت عمومی موند که خیلی بی ارزشه

دارو اینده داره ولی بشدت اشباعه پزشکی علاقه نداشته باشی بخونی عمومی میمونی که بشدت بی ارزشه دندون ...

دارو اصلا اشباع نیست با تخصص داروسازی بالینی و اپشن هیئت علمی شدن و در کنارش داروخونه داشتن درامدش حداقل ۳۰۰ میلیونه 

پزشکی هم با وجود کارای زیبایی درامد عالی داره و تخصص تاپ هم بخونی که خیلی خوبه ، تو تهران درامد یه پزشک عمومی که تو کلینیک زیبایی کار میکنه ۵ تا ۷ میلیونه روزانه

دندون خوبه ولی تا یه سنی مخصوصا خانوما بیشتر نمیتونن کار کنن به شدت فرسودگی جسمی داره 

فیزیو هم خوبه ولی تو بعضی از شهرا نمیگیره واقعا دوستم بین دارو و فیزیو ، فیزیو رو انتخاب کرد الان پشیمونه

در مسیر... 🌱

من اطرافیانم را چند نمونه مثال میزنم شاید به درد بخور باشه

مهندسی کشاورزی   بیکار

داروساز    عالی

پزشک    عالی

صنایع غذایی   بیکار

روانشناس   بیکار

گرافیک   بیکار

برق  بیکار

البته اینا که کفتم بیکار  هیچکدوم بیکار نیستن رفتن تو مشاغل بی ربط

دارو اصلا اشباع نیست با تخصص داروسازی بالینی و اپشن هیئت علمی شدن و در کنارش داروخونه داشتن درامدش ح ...

من هدفم فیزیو هس چرا پشیمونه؟؟؟؟

تو شهر ما بیشتر از سوپری داروخونه هس خیلیاشون بیکار نشستن😐🤦🏻‍♀️

شاید باور نکنی یکی رو میشناسم جغرافیا خونده دکترای نمیدونم چی گرفته الان واسه جاده سازی و .... شهرداری اینا میان سراغ این ، و واقعا ثروتمند شده 

هیچوقت فکر نمی‌کردم از طریق رشته جغرافیا کسی بتونه موفق شه