بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم شاید به چیزی آلرژی داره مثلا بالشت پر یاگرد وغبار
بالشت پر نداریم .گرد و غبار هم از کجا اومد تازه خونه رو تمیز کردم طفلی هر چند ساعت یه بار میگیره سرفه هاش فقط با اب جوش سرد شده خوب میشه باز دوباره چند ساعت دیگه خوب میشه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم
من سرفه بچه ها مو اینطوری اروم میکنم سه چهارشب کافیه
بعضی از تجهیزات پزشکی ها کرایه میدن
بارهنگ دم کن غلیظ نباشه بده بهش روزی دو سه بار
دکتر بردی آنتی بیوتیک داده بهش؟
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
یه سری دارو داده حتی برا سرفه هاش امپول هم زد فایده نداره خسته شدم از بس با سرفه شدید بیدار میشه طفل ...
آنتی بیوتیک چی؟سرفه از عفونت میاد اکثرا
البته اگه ویروسی باشه فقط راهت دستگاه بخورو جوشانده بارهنگه
یه روزه سرفه قطع میشه
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
ازیرو هفته پیش داده بود اونم پنج روزه دادم یه قطره ریه هم داده بود نمیدونم اسمش چیه با دو تا اسپری ا ...
تب نداره؟
پسر کن تبش نمیومد پایین با آزیترو
بعد دکتر سفیکسیم داد خوب شد
گفت چون آزیترو چندبار پشت سر هم خورده بی اثر شده تو بدنش
حالا تو دستگاه بخورو و بارهنگو امتحان کن
فایده نداشت آنتیشو عوض کن