2777
2789
عنوان

اهنگ غمگین

101 بازدید | 13 پست

به شدت زیاد حالم بده نیاز ب اهنگی دارم ک اشکمو در بیاره هرچند ک چن دقیقع پیش بعد از 8 سال از بس گریه کردم چشام کور شد ولی خب ب هر حال. اهنگی ک میگید تو مایه هایه اهنگ محسن لرستانی باشه که میگفت:همه توی خاب نازو من ب فکر چشمایه ناز اونم

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق سیاوش قمیشی 

امشب مجید خراطها

غریبه علی اصحابی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تاوان احسان خواجه امیری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

لیلا جان مادرت کوتاه بیا ... هم خوبه

نه اهنگای محسن لرستانی رو همشو دارم میگم یچیزی تو مایه هاش باشه

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

مهدیار

روح الله کرمی

رامین تجنگی 

محمد امیری

علی احمدیانی

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃