2777
2789
دونه های قرمز بخاطر تب بریه که دادی بهش نگران نشو فقط تبشو پایین نگهدار خدایی نکرده تب نکنه طفلی

از ظهر دونه زده....نوشته گوگل علاعم واکسن دوهفته بعد هم میاد خیلی ناراحتم شوهرم میگه دیگه نبرش دکتر آلودگی‌ه....دکترا هم یکی میگه سالم یکی میگه واکسن موندم بخدا فقط میخام بچم خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این عدد تب نیست. اگر سابقه تب تو هفته گذشته داشته مجددا یکبار دیگه یک ساعت بعد چک کنید. 

از هشتم که واکسن زدمش هر چنروز یبار تب می‌کنه و منم ازبس پاشویه کردم فکنم سرماهم خورده از دیروز آخه تبش ب سختی نیومد پایین امشب دیگه مجبورم فقط شیاف بزارم و قطره

نه تا یسالکیش هر واکسنی زدم راحت بود....اینم تا چهار روز بعدش اثری نبود ول کن بچم نیست نمی‌دونم چکار ...

اهان معمولا یک سالگی ۱۰ روز بعد شروع میشه

فکر کنم دیکه کم کم تب خفیف بشه 

اگه اولین تب بود میشد شروع تب

ولی شما میگی از چند روز قبل تب داره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
هشتم واکسن زده تالان پنج بار تب کرد چهار بار اول سدید بود پاشویه میکردم با اب ولرم هردفعه بیست دقیقه ...

عزیزم یه پنبه رو الکل بزن بزن کف پاش الان پایین میاد

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

یکی از دوستام می‌گفت نباید تو زمستان پاشویه کرد بچه سرما میخوره اره؟یا میگف  الان که سرما خورده ...

جورابشو برو بزن تو سرکه خیس که شد بپوشون پاش تبش بیس دقیقه بعد کلا قطع شده تا صب خیالت راحته