2777
2789
عنوان

یه جوری بمب انداختن فکر کنم نماز آیات واجب شد بهم 😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 88 پست

منم باردارم رفته بودیم‌بیرون منم فشفشه هوایی زدم اما یه‌دختره ترقه انداخت زیر پام زهر ترک شدم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دست شون عصبی میشم بعد میگم بی شک اگه مراسمات و جشن های زیادی داشتیم با تنوع

یا سرگرمی اینجوری نمی‌کردن

تحمل میکنم گرچه سخته

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من والون آرزو ها گرفتم سه سال ه شوهرم میگه روشن نکنی معلوم نیست خونه کی میره هوا

آتیش میگیره ال بل

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

آره واقعا ولکنم نیستند پشت خونه ما میدونه دور میدون ۶۰،۷۰تا بمب انداختن ردش مونده هوا کلا بوی باروت گرفته ما میدونستیم اینجوری میشه بچه هامو ورداشتم فرار کردم رفتم خونه مادر شوهرم پسرم ۹ ماهشه با صدای هر بمب گریه میکرد بمیرم براش خونه مادر شوهرم یذره دور تره ولی خوب اونجا هم با انداختن هر بمب خونه میلرزید

واقع هیفه ی رسم خوب رو داغون میکنن با این ااتیش بازی های چرت چهارشنبه سوری خیلی خوبه اگه این حیونا ...

دقیقا 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
حالا خوبه غسل واجب نشدی😅😜 ولی خداییش منم از چهارشنبه سوری میترسم اصلا بیرون نمیرم

ما هم هیچ وقت بیرون نمیریم همسرمم تا از سرکار بیاد کلی نذر صلوات میکنم 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
بابا یه شبه دیگه تو هم میددنی چهارشنبه سودزیه امادگی داری اماده باش هر لحصه صدا بیاد همه در و پنجره ...

تا یازده آمادگی داشتیم ولی الان تو سکوت مطلق همه خواب یهو بمب انداخت یه فلان فلان شده