ما قبل از اینکه بیایم خونشون این خونه رو رنگ زدیم و تمیز کردیم نصف پولشو ما دادیم نصف اونا یعنی خونه داغون بود ما تمییزش کردیم سوسک از در و دیوارش میرفت بالا یه میخ به دیوار فقط یه ساعت وصل کردم خونشونم تمییز کردیم دادیم
حالا یه مقدار پول پیش رو برداشته نمیده میگه شما داغون کردین سینکش چقدر خراب شده در صورتی که دقیقا همینجوری تحویل گرفتیم همونجوری تحویل دادیم قبل ما دست مستاجر بوده و همه لولا کابینتا خراب بود
دختر و دامادش بود اونجا اونقدر تو عمرم مضخرف نشنیدم
گاز نو بود میگه چرا نو نیست میگم چون یکسال و نیم استفاده شده انتظار داری نو نو باشه سینکشون سوراخ بود میگم ما چرا باید سوراخ کنیم میگه حتما واسه دصفیه اب میگم ما تصفیه اب نداریم میگن پس ما دروغ میگیم به خدا ما تحویل گرفتیم همینجوری بود
گفتم باشه به شوهرم گفتم پولشون رو بده بهش برخورد که من خودم چندتا اپارتمان دیگه دارم بچه هام همه المان و خارج از کشور هستن شروع کرد به پز دادن که ما وضعمون خوبه
وای دامادشون چقدر رو مخ بود زا حرف زدنش یه لحضه میخواستم به دامادشون بگم بزرگترت حرف میزنه یه لحظه ساکت شو چقدر بی اصالت بودن خونه رو واقعا تمییز تحویل دادن یه میخ به دیوار نزدم باید میزدیم داغون میکردیم تا حالشون جا بیاد