2777
2789

ما قبل از اینکه بیایم خونشون این خونه رو رنگ زدیم و تمیز کردیم نصف پولشو ما دادیم نصف اونا یعنی خونه داغون بود ما تمییزش کردیم سوسک از در و دیوارش میرفت بالا یه میخ به دیوار فقط یه ساعت وصل کردم خونشونم تمییز کردیم دادیم 

حالا یه مقدار پول پیش رو برداشته نمیده میگه شما داغون کردین سینکش چقدر خراب شده در صورتی که دقیقا همینجوری تحویل گرفتیم همونجوری تحویل دادیم قبل ما دست مستاجر بوده و همه لولا کابینتا خراب بود 

دختر و دامادش بود اونجا اونقدر تو عمرم مضخرف نشنیدم

گاز نو بود میگه چرا نو نیست میگم چون یکسال و نیم استفاده شده انتظار داری نو نو باشه سینکشون سوراخ بود میگم ما چرا باید سوراخ کنیم میگه حتما واسه دصفیه اب میگم ما تصفیه اب نداریم میگن پس ما دروغ میگیم به خدا ما تحویل گرفتیم همینجوری بود 

گفتم باشه به شوهرم گفتم پولشون رو بده بهش برخورد که من خودم چندتا اپارتمان دیگه دارم بچه هام همه المان و خارج از کشور هستن شروع کرد به پز دادن که ما وضعمون خوبه

وای دامادشون چقدر رو مخ بود زا حرف زدنش  یه لحضه میخواستم به دامادشون بگم بزرگترت حرف میزنه یه لحظه ساکت شو چقدر بی اصالت بودن خونه رو واقعا تمییز تحویل دادن یه میخ به دیوار نزدم باید میزدیم داغون میکردیم تا حالشون جا بیاد

چرا نصف پول رنگو شما دادین؟ خونه اونه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

صابخونه مام خیلییی کثافته

خدا ازش نگذره خونش اصلا برام خوب نبود میخوام بلند شم

هرچی میگیم حداقل ی مقداری پول بده خونه جدید فتم نمیده میگ مستاجر پیدا شه قیمتم نجومی گذاشته مستاجر نمیاد براش

کاربری دست دو تا خواهره پس تعجب نکنید😁😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نصف پول رنگو شما دادین؟ خونه اونه

به خاطر اینکه همه پولو به نقاش نداد از اون چسان که پول بخوان بدن جونشون در میره ابگرمکن خراب بود یه قسمتش باید عوض میشد که هزینه داشت عوض نمیکردن هی تعمیرکار میاوردن تعمییر میکردن باز خراب میشد هی اب سرد میشد 

صابخونه مام شبی زنگ زده که ۲۰۰ تومن رهن رو بکن ۳۰۰ یا پاشو🫠

حالا دوهفته دیگه تاریخ زایمانمه. باید اقوام رو بسیج کنیم بیان وسایلامو جمع کنن. ماه پیش۴۰ تومن خواسته بود برای دوسال. که یعنی سال بعد چیزی اضافه نکنه. یکدفعه گفت ۱۰۰ تومن.

حالا مام خودمون خونمونو یه استان دیگه اجاره دادیم ولی بی انصاف نیستیم یکهو ۵۰ درصد رو مبلغ رهن طرف بکشیم خب. دیگه ناچاریم از فردا دنبال جاباشیم.