2777
2789
عنوان

تعبیرش چیه؟

34 بازدید | 6 پست

چندهفته یاماه پیش،شب خوابیدم خواب دیدم که داخل خونه خودمونم ودارم ظرف میشورم،ی چندنفربودندداخل اشپزخونه که زن بودندهمشون

(دقیق یادم نیست)

من مشغول ظرف شستن بودم یهوپسرهمسایمون وارداشپرخانه شد.اومدم چادرم بپوشم ولی انگاری چیزی تودلم گفت محرمی،اشکال نداره..🥲

دقیق یادم نیست اماخلاصه وتهش همینه

تعبیرخاصی داره؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

یعنی شوهرت میمیره

شوهرندارم..😅😂

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ازدواج میکنی طبق گفته های مادر بزرگم که الان کنارم نشسته🥴😂

بااین شخص؟!