2777
2789

برای اینکه ته دیگ برنجم ترد و خوشگل در بیاد چیکار کنم؟؟ ته دیگ بدون نون 

و با نون هم بگید 

من همیشههه ته دیگم شل در میاد 

اب و روغن میریزم با زعفرون چرااا شل میشههه میخام ترددد بشه هیچ وقت نتونستم شوهرم ترد دوس داره  

موقع اتمام پخت شعله گاز رو چند دقیقه بیشتر کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ته دیگ نون که میذارم خوب میشه خشک و ترد

یکم روغن ته قابلمه میریزم و بعد که روغن داغ شد نون لواش رو میذارم و بعد هم برنج رو میذارم دم بکشه

شاید شما زیر گازت رو کم میکنی و ته دیگ قشنگ سرخ نمیشه که ترد بشه

اللّهُمَ اَدِّبنا بِآدابِ المَهدی وَ خَلِّقنا بِاَخلاقِ المَهدی                امید که من مادر یاران تو باشم

عزیزم برنجت را یکی دو دقیقه دیرتر آبکش کن بعد روغن حسابی بریز بذار داغ بشه و نان بذار برنج را بریز روغن فقط روش بریز دیگه آب نمیخواد صبر کن یه پخت بکنه(یعنی زیرش را کم نکن تا یه بخار روی درش بشینه) بعد دمکنی بذار نیم ساعت بعد آماده س

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
وقتی می‌ریزی تو قابلمه تا برنج بخار کنه نه روغن بریز نه آب حدود یک ربع بعدش بریز و ببین چی میشه

میشه بیشتر توضیح بدی 

یعنی من وقتی آبکش میکنم بعد برنجو میریزم تو قابلمه نه روغن نه اب بزنم بزارم رو گاز یه ربع بعد روغن بریزم روش؟؟ 

و اینکه رو برنج وقتی آبکش میکنم آب سرد بگیرم؟؟ یا ن

اول اینکه کف قابلمه روغن بریز وقتی داغ شد برنج بریز دوم اینکه میزان آب که رو برنج میدی زیاد نباشه سوم اینکه برنج وقتی خاموش می‌کنی و درش بسته باشه عرق می‌کنه و ته دیگ نرم میشه  پس برنج باید زمانی که میخوای بکشی خاموش کنی تا نمونه و نرم نشه

من ته دیگ نون که میذارم خوب میشه خشک و ترد یکم روغن ته قابلمه میریزم و بعد که روغن داغ شد نون لواش ...

یعنی وقتی آبکش میکنی برنجتو قابلمه خالی رو داغ میکنی روغن میریزی بعد برنجو میریزی؟ اره کم میکنم من باید شعله زیاد باشه؟

میشه بیشتر توضیح بدی  یعنی من وقتی آبکش میکنم بعد برنجو میریزم تو قابلمه نه روغن نه اب بزنم بز ...

کاملا دقیق متوجه شدی .

آره هیچی کف قابلمه نریز شعله پخش کن بذار  از زمانی که آب برنج میذاری جوش بیاد اونجوری شعله پخش کن حسابی یک نواخت داغ میشه زمانی ک برنج داخل آبکش ریختی قابلمه بذار رو گاز کفش خشک شد برنج بریز و ی ربع بیست دقیقه بعد ک برنج ریختی بخار گرفت درب قابلمه رو. اون موقع آب روغن نمک قاطی کن بریز و زود درش ببند اون بخار مجدد باعث میشه ته دیگ خوشمزه و طلایی داشته باشی و شعله پخش کن یک نواخت میکنه رنگش کمرنگ پر رنگ نیس 

یعنی وقتی آبکش میکنی برنجتو قابلمه خالی رو داغ میکنی روغن میریزی بعد برنجو میریزی؟ اره کم میکنم من ب ...

بله اصلا آب ته قابلمه نمیریزم

آبکش میکنم میذارم آب قابلمه بره یکم روغن میریزم داغ که شد نون میذارم بعد هم برنج

خیلی هم شعله رو زیاد نمیکنم چون نون لواش زود میسوزه اما خیلی هم کم نمیکنم که سرخ بشه

برنج که بخار داد شعله پخش کن میذارم

اللّهُمَ اَدِّبنا بِآدابِ المَهدی وَ خَلِّقنا بِاَخلاقِ المَهدی                امید که من مادر یاران تو باشم