2777
2789
عنوان

برنز دوس ندارم ولی مجبورم بگیرم

129 بازدید | 9 پست

سلام میشه لطفا راهنماییم کنین 

من دارم جهیزیه میخرم و اصلا وسایل برنز مث کنسول و بوفه و ساعت برنز دوس ندارم اصلا میبینم حالم بد میشه نمیتونم تحمل کنم

ولی مادرشوهرم همش غیرمستقیم میگ وسایلتو برنز بگیر و اگ برنز نگیرم میدونم میخاد یا دعوا راه بندازه یا با اینو اون مقایسه کنه چیکاررکنم ب نظرتون

چرا از الان داری بهشون رو میدی؟

غلط کرده دعوا راه میندازه 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بگیری دیوونه گی کردی  هم پول دادی هم هر روز میخوای ببینمشون و بالا بیاری مادرشوهرت بگه ی ...

دقیقا ،بعدا هم به خودش اجازه میده تو همه مسائل اینا دخالت کنه،اما اگه از الان حرفش رو گوش نکنند خفه میشه میشینه سرجاش

مادرشوهرا جدیدا چه جسور شدن راجع به مدل جهیزیه هم نظر میدن 😄 من از اول جوری رفتار کردم که خانوادم ...

به نظرتون چجوری رفتاار کنم جلو همچنین مادرشوهری ک تو همه چی دخالت میکنه و از کوچیکترین رفتاارام بهونه میگیره و بین منو نامزدم دعوا راه مینداره فقط میخاد مارو از هم جدا کنه و چشمش خوشی مارو نمیبینه و زورگوعه