2777
2789
عنوان

داداشم گند بالا اورده

709 بازدید | 37 پست

حالم خیلی بده دیروز بعد از ظهر اینستامو باز کردم دیدم دوست دختر برادرم بهم پیام داده تروخدا با داداشت حرف بزن حداقل منو بگیره بعد طلاقم بده مهریم نمی خوام نوشته بود برادرت با هزار دوزو کلک بکارت منو گرفت من پیامشو باز نکردم از ریکوئست پیاما خوندم😔با برادرمم راحت نیستم من خیلی حالم بد شده نمی دونم واقعیت داره یا نه

مطمئن باش دختره خودشم خاسته......................بزور که نکرده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره شاید گولش زده

خوب عزیز من عقل داشته با دل خودش رفته.....................باید فکر اینجاشو میکرد که اگه نگرفتم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه حامله بشم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چجوری میشه یک پسر، بتونه با دوز و کلک بکارت یک دختر گنده رو بگیره؟ پس این وسط عقل خود اون دختر کجای ...

بعضیا بچن پسره با وعده ازدواج با دوست دارمو این حرفا گولشون میزنن ولی بعضیام دروغ میگن و خودشونم مقصرن

زندگی کوتاهه